keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Seitsemän blogia

Kaksi viikkoa kestänyt blogien linkitys -aika päättyi sunnuntaina, ja nyt olen saanut valittua tämän postauksen kommenttiboksiin jätetyistä linkityksistä ne itselleni mieluisimmat. Kommenttiboksista löytyi hurjan monta hienoa ja mielenkiintoista blogia, joten kiitos vielä kaikille omansa linkittäneille! :) Jään varmasti lukemaan useampiakin kuin vain näitä seitsemää poimimaani blogia. Ja tällä kertaa jätin listauksesta tarkoituksella pois ne muutamat tutuimmat, joita olen tuonut blogissani esiin jo useasti aiemmin. Mutta pidemmittä puheitta, tässä ovat valitsemani blogit (ihan randomjärjestyksessä) lyhkäisten kommenttieni kera! :)"Ikää 23 vuotta, opiskelupaikkana oikeustieteellinen tiedekunta, kaupunkina Oslo. Blogissani kaikenlaista elämääni liittyvää; asukuvia, mielipidepostauksia, juttua ruuasta ja treenaamisesta sun muuta. Suurin intohimoni on matkustus, jonka vuoksi elämäni on melkoisen hektistä. Tervetuloa mukaan :)"

Kiva nähdä elämää Oslosta käsin! Kirjoittajalla on myös mielenkiintoinen tyyli, jossa hän yhdistelee taitavasti klassisia ja edgympiä vaatteita sekä asusteita keskenään. "18-vuotias lukiolainen lifestylebloggailee Keski-Suomesta! :-) "

Miisalla on todella vahva oma tyyli, joka tulee myös blogissa hienosti esille. Mukana on monia todella tunnelmallisia kuvia!"24-vuotias kauppatieteiden opiskelija Oulusta haaveilee blogissaan lähinnä kaikesta maan ja taivaan välillä, muttei oteta elämää kuitenkaan liian vakavasti. Erityisen lähellä sydäntä ovat matkailu ja laukut."

Lindsayn blogi on jotenkin ihanan tasapainoinen ja siisti. Kirjoittajalla on kauniin klassinen tyyli sekä upeita laukkuja :)Kirjoittaja ei jättänyt blogistaan minkäänlaista luonnehdintaa linkityksen yhteyteen, mutta blogista sai selville paljon jo nopealla vilkaisulla. Upeita ja inspiroivia kuvia!"17-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyleblogia. Vaatteet, ystävät ja valokuvaus ovat lähellä sydäntä."

Runsaasti hyvänlaatuisia, kauniita kuvia ja juuri sopivasti tekstiä. Kiva kokonaisuus! :)"17-vuotiaan lukiolaisen ns. "lifestyleblogi". Kenkiä, kavereita, juhlimista ja valokuvia."

Paljon elämää, arkea sekä inspiraatioita. Todella kivoja kuvia! :)"Kirjoittajana 23v. nainen. Blogin sisältö koostuu lyhyesti sanottuna elämästä, tyylistä, valokuvista ja tyttöjen jutuista, asiasta ja enemmän asian vierestä."

Pidän kirjoittajan tyylistä. Myös Rosan kirjoitustapa kolahtaa minuun - teksti on selkeää ja jotenkin todella miellyttävää luettavaa. Rosa ansaitsisi enemmän lukijoita blogilleen! :)

***

Kuten huomaatte, niin olen aika kaikkiruokainen blogien suhteen - tähänkin listalle mahtui todella erilaisia blogeja (ja tyylejä). Toivottavasti tekin löysitte tästä listauksesta uutta luettavaa itsellenne. :) Ja eiköhän toteuteta vastaavanlainen postaus jonkun ajan kuluttua uudelleen! Nyt toivottelen teille ihanaa keskiviikkoiltaa, ja suuntaan välillä ihan muihin puuhiin. :) 

Ainiin, GREYN ANATOMIA -fanit HUOMIO! Sarja palaa tänään tauolta!! Samalla myös elämäni palaa takaisin järjestykseen, hehe. Muita sarjan faneja linjoilla? :D
Comments (18)

18 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanaa päästä valittujen joukkoon! :) Piristää flunssaisen päivää kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sait tästä piristystä! Paranehan pian :)

   Poista
 2. Voi vitsi kuinka kivaa! Kiitos!! :) ja tästä sain hiukan painetta tehdä oman vastaavan postauksen, hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tosi hyvä! Nyt sitten vain postausta kehiin ;D

   Poista
  2. Hih, ja nyt löydätkin oman blogisi mun blogin puolelta samoissa merkeissä :)

   Poista
  3. Ohoh tais paine olla aikamoinen kun toimit näin nopsaa ;)) Minäpä menen heti kurkkaamaan!

   Poista
 3. Hurjan paljon kiitoksia! :-)

  VastaaPoista
 4. Jee Maija oot päässy tähän, siis M ;)

  louisafarah.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä vain, onnittelut Maijalle :)

   Poista
 5. Hey dear!
  I like your posts sweety! I like your blog a lot! This is my first visit here but definitely not the last :) Check out my blog if you have a free minute :)Would you like to follow each other?xx
  Wish you a nice week!
  VIEWRAMA

  my
  fashion blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG how sweet comment, thanks a lot♥ I'll definitely check out your blog too!

   Poista
 6. http://outihelena.blogspot.fi/2013/03/haasteabout-me.html

  tässä sulle yks haaste:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, käyn kurkkaamassa! :)

   Poista
 7. Hyvää naistenpäivää!

  Ja hei sulle ois myös mun blogissa haaste, jos tykkäät sellaisia toteuttaa :)
  http://www.zeninan.com/2013/03/11-kohdan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä :))

   Poista