maanantai 18. maaliskuuta 2013

Every teardrop is a waterfall

Nyt on vuorossa ihan vain tällainen pikainen postaus muutaman kuvan kera, sillä Rosamaria on tulossa pian yökylään mun luo. :) Viikonloppuna oli paljon kaikenlaista tekemistä, ja koska lauantai-ilta venyi aika pitkäksi, olin eilen melkoisen väsynyt. Kävimme lauantaina muutamilla keskustassa illanistujaisten päätteeksi, ja eilen pidinkin sitten kunnon leffamaratonin oikein pitkän kaavan mukaan. :D Tässä muutama kuva lauantai-illalta, muun muassa rennosta illanviettoasustani. En tiedä mitä kuvaussession aikana tapahtui, mutta ilmeisesti Samin hengitys höyrysi pakkasessa niin paljon, että kuvat menivät pilalle. Toivottavasti näistä saa jotain selvää!


Kuten kuvista huomaatte, asuni oli ihan todella simppeli. Kokosin sen tuon rakkauspitsiliivin ympärille - kyseistä liiviä pitäisi kyllä käyttää paaaljon useammin! Ainiin, onneksi näistä kuvista ei huomaa kovin hyvin, mutta jostain syystä vasen silmäni (sekä ylä- että alaluomi) turposi yhtäkkisesti perjantai-iltana, ja turvotus laski vasta hiljalleen lauantaipäivän aikana. Nyt silmäluomeni ovat todella kuivat ja ryppyiset. :/ Minulla ei ole koskaan todettu mitään allergioita, mutta voisin vaikka käydä testeissä, kun silmäni ovat alkaneet turpoilla aina ajoittain tällä tavalla. Nyt toivottelen teille oikein ihanaa maanantai-iltaa ja alkanutta viikkoa. :) Palaan huomenna!

// I'm in a hurry now because my friend is coming soon to sleepover, but here's some pics from Saturday night! :)
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Mielettömän kiva asu ja ennen kaikkea sinä kaunistus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwws kiitos Emmanen, taas kerran♥

   Poista
 2. Ihana pitsiliivi ja toi juoma näyttää hyvältä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Pitsiliivi on kyllä jotenkin ihan hurjan huonosti noissa asukuvissa, mutta sallittakoon se nyt tämän kerran... :D

   Poista