sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

26 things about me

Ollaan lähdössä juhlimaan jonkin ajan kuluttua siskontyttöni 5-vuotis syntymäpäiviä, ja yksi ihana pinkki barbie-paketti odottaa vielä tuossa pöydän kulmalla paketointia. Ajattelin kuitenkin postailla vielä hiukan ennen lähtöämme, kun en varmastikaan sitten myöhemmin enää ehdi. Blogiini on virrannut viime aikoina taas hurjasti uusia lukijoita (kiitos teille kaikille ihanaisille), ja siksi ajattelin tehdä vaihteeksi taas pikkuruisen esittelypostauksen itsestäni tumblr-kuvien avulla. Olen tehnyt vastaavanlaisen postauksen jo aiemminkin, mutta tosiaan sen jälkeen teitä lukijoita on ilmestynyt niin hurja määrä lisää, että eiköhän ole korkea aika tehdä jatkoa kyseiselle postaukselle. :) Vanhempi postaus löytyy täältä.


Upeaa sunnuntaita ihanat!

// If you wanna know some little details about me, here's few tumblr-pictures which describe me well. I've done this kind of post earlier too, so if you want, check out this post. :)
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. hei, miten oot saanu noi mainokset tähän sun sivulles ? otin ite pari päivää sit googlen adsensen käyttöön enkä osaa käyttää sitä viel yhtään ja ne mainokset on ainakin aika..paskoja : ) Sulla on tommosii hyvän näkösii ja kiinnostavii vaatemainoksii niin tää on varmaa joku eri juttu tai sit oot osannu jotenki määrittää vähä paremmi jotkut asetukset :p Auta tyhmää :--) Muuutenkin hyvännäkönen blogi :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Oon kanssa ite joskus tsekkaillut sitä adsenseä, mutta täytyy myöntää, että mäkään en tajunnut siitä oikein mitään. :D Elikkäs mun mainokset on peräisin sellaiselta Tradedoubler-sivustolta, jonne pitää ensin luoda tunnukset ja sitten siellä haetaan erikseen niihin ohjelmiin, joita halutaan alkaa mainostaa. Ne käsittelee siellä päässä ne hakemukset, ja sieltä tulee sitten sähköpostia, jos saa luvan alkaa mainostaa jotain ohjelmaa. Luvan saannin jälkeen sitten vaan lisätään ohjelman mainos omaan blogiin ja aletaan mainostaa sitä. :)) Toivottavasti ymmärsit, ja onnistut! Kyselehän ihmeessä lisää jos tulee ongelmia, voin yrittää auttaa parhaani mukaan. :)

   Ja kiitos, hurjan kiva kuulla että tykkäät! :))

   Poista
  2. Hei pistin sulle vielä sähköpostii asiasta ja kiitti vastauksesta : )

   Poista
  3. Juu, vastailen sulle siihen spostiin vähän myöhemmin tänään! :))

   Poista