maanantai 11. helmikuuta 2013

New Blog Love

Sain ihanaiselta Rosalta tällaisen New Blog Love -tunnustuksen, josta olen ihan hirmuisen iloinen - enpä ole tainnut edes saada aikaisemmin blogitunnustuksia keneltäkään! Kiitos siis vielä kerran tunnustuksesta, Rosa. :)


Tunnustuksen saajan on tarkoitus kiittään tunnustuksen antajaa, ja listata sitten viisi blogia, joilla on kaikilla alle 200 lukijaa, ja jotka ansaitsevat tunnustuksen saajan mielestä samaisen tunnustuksen. Jaan ilomielin tunnustuksen eteenpäin, sillä mielestäni on mukavaa tuoda esiin hyviä blogeja, jotka ansaitsisivat runsaammin lukijoita. Nykyään on niin hirmuisen hankalaa saada blogille näkyvyyttä, kun uusia blogeja ilmestyy jatkuvasti lisää! :) Itse haluan antaa tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

seven steps to town
susanna aleksandra
kiss my fashion!

Olkaapa hyvät, toivottavasti jaatte tunnustusta eteenpäin!

// Got this New Blog Love award from Rosa :)
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Voi kiitos:) kiva kuulla että pidät!

  VastaaPoista
 2. Toivoisin sulta videopostausta, olis niin kiva kattoo niitä sulta. Eli tässä haaste, ois kiva jos tekisit vaikka videopostauksena tai jotenkin kun oot tehnyki jo vähän samallaisen kyselyn ::P http://pihlajadeaurora.blogspot.fi/2013/02/haaste-11-kysymysta-tekstin-ja-videon.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Voisinpa vaikka tehdäkin tän jotenkin osaksi videoimalla, tosi hyvä idea! Saattaa tosin mennä tovi että ehdin toteuttaa tämän, koita siis malttaa haha :))

   Poista