keskiviikko 27. helmikuuta 2013

In the back of a car with you I stare into the sun

Heipsan! Vietettiin päivä Ideaparkissa shoppaillen, ja koska säätiedote lupaili päivälle auringonpaistetta, päätin pukeutua ensimmäistä kertaa uusiin kukkaleggingseihini. Yhdistelin ne valkoiseen pitkään paitikseeni sekä vaaleaan karvaliiviini. Paksussa liivissä meinasi tulla hetkittäin kuuma sisätiloissa, ja tunikani roikkui välillä päälläni ikävästi, sillä se on hieman liian suuri minulle. Näistä seikoista huolimatta pidin keväisten printtileggareiden ja vaalean yläosan yhdistelmästä paljon. :) Kevätfiilis oli kyllä todella korkealla, kun aurinkokin paistoi koko päivän niin kauniisti! Harmi vain, etten tajunnut ottaa aurinkolaseja mukaani reissuun - asukuvien ottaminen oli nimittäin todella vaikeaa kirkkaassa säässä. Silmäni ovat todella herkät, joten kirkas auringonpaiste ja valkea lumi eivät ole mikään paras yhdistelmä kameran edessä keimailuun. :D Arvatkaas oliko minulla kunnon irvistys kasvoilla suurimmassa osassa otetuista kuvista... No, tässä kuvista niitä onnistuneimpia:


OUTFIT 2702

faux fur vest - vila
tunic - sara kelly
leggings - h&m
shoes - spirit
bag - guess

Minua harmittaa hieman, että tunikani kaulukset ovat kuvissa ihan miten sattuu - huomasin asian vasta kuvaussessiomme jälkeen, emmekä jaksaneet alkaa ottaa enää uusia kuvia. Älkää siis ihmetelkö irvisteleviä paidankauluksia, pistetään pitkän matkan piikkiin! :D Nyt alan keskittyä iltatoimiin, väsyttää hirmuisen paljon. Postailen huomenna lisää kuvia shoppailureissultamme! :)

// Here's some pics of my today's shopping outfit. :)
Comments (9)

9 kommenttia:

 1. Tosi kivat legginssit! Mäkin haluaisin kevääksi jotkut kuviolliset housut tai legginssit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen, ne piristävät kivasti asuja :) Nyt löytyy hyvin valikoimaakin!

   Poista
 2. Voi miten ihana ja keväinen asu! ♥ Tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Noi leggarit näyttää hirmukivalta! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ne on kyllä ihanan keväiset!

   Poista
 4. oi että nuo leggingsit on ihan täydelliset!! :) itsekin sovittelin Kappahlin kukkakuosihousuja, viimeistään kesäksi täytyy sellaiset kyllä hommata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kukkaprintit on kyllä varmasti tosi kivoja kesällä!

   Poista