perjantai 22. helmikuuta 2013

Haasteita

Sain tämän samaisen haasteen Emmalta, Pihlalta sekä Anniltaja vaikka olenkin jo aiemmin tehnyt vastaavanlaisen haastepostauksen, ajattelin tarttua urakkaan uudelleen. Haasteet kun on niin kivoja! :)  

Haasteen ohjeet: 

1. Kerro 11 asiaa itsestäsi
2. Vastaa haastajan laatimiin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä seuraaville haastetuille 
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa 
Ei takaisin haastamista!

EMMAN KYSYMYKSET

1. Minkälaisen kuvan olet saanut minusta blogini perusteella? No mulle on tullut sellainen fiilis, että olet kovin avoin ja iloinen sekä nauravainen persoona. :)
2. Paras kesäherkku? Oi niitä on monia! Mansikat, jäätelö, vesimeloni... Ehkä kuitenkin mansikat!
3. Jos pääsisit linnan juhliin, minkälaisen mekon laittaisit? Hmm, onpas vaikea kysymys. En ole ollut koskaan kovinkaan innostunut linnan juhlista, joten en myöskään ole koskaan kuvitellut itselleni sinne sopivaa pukua. Mutta luulisin, että oma mekkoni olisi siro, hyvin istuva sekä kauniisti laskeutuva. Siinä olisi ehkä joku katseenvangitsija, kaunis yksityiskohta, esim. koru. Ja puku olisi väreiltään korua lukuunottamatta hyvin yksinkertainen sekä maanläheinen. :) 
4. Lempi tuoksu? Hajuvesistä varmastikin Guccin Guilty!
5. Omistatko kumpparit, jos niin minkälaiset? Omistan kyllä :) Mulla on sellaiset mustat pitkävartiset, joissa on aavistuksen verran käärmekuosia pinnassa.
6. Mitä kirjaa luit viimeksi? Luin sellaista Johdatus kielitieteeseen -opusta! Kuulostaa varmasti hurjan mielenkiintoiselta. :D
7. Mikä teki sinut viimeksi iloiseksi? S, kun se saapui juuri kotiin ja sillä alkoi viikon loma
8. Milloin imuroit viimeksi? Viime viikon perjantaina. Vaikkakin S hoitaa meillä yleensä imuroimisen... ;)
9. Mitä 5 asiaa arvostat ystävässä eniten? Rehellisyys, lojaalius, lämpöisyys, luotettavuus ja hauskuus!
10. Tykkäätkö mämmistä? Kyllähän sitä kerran vuodessa syö, kunhan mukana on paljon kermaa, sokeria ja maitoa. :DD
11. Haluaisitko tavata minut? No sehän voisi olla mukavaa! Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, joten miksikäs ei. :)


PIHLAN KYSYMYKSET

1. Erityistaitosi? Olisi kiva olla erityisen hyvä jossain tietyssä asiassa, mutta en valitettavasti ole. Parhaita taitojani ovat varmastikin runojen rustaaminen sekä huonon huumorin viljeleminen ympäriinsä. :D
2. Millainen olit lapsena? Olin todella tarkka kaikesta: söin siististi, tukkani piti olla kammattuna ja läksyjeni piti olla täydellisesti kunnossa ennen seuraavaa koulupäivää. Ennen kouluikää kuljin sisarusteni perässä heidän vanhojen koulukirjojensa kanssa ja opettelin kirjoittamaan sekä lukemaan. Muistin monet satukirjat kannesta kanteen ulkoa, ja rakastin lautapelejä. Kuulostaa hieman nörtiltä meiningiltä hehehe... :D
3. Mitä odotat blogiltasi? Mulla ei ole oikeastaan mitään varsinaisia odotuksia blogini suhteen. Toivon, että blogin kirjoittaminen pysyy hauskana sekä mielenkiintoisena mahdollisimman pitkään, ja haluan oppia bloggaamisesta vielä paljon lisää. Jos tämä alkaa tuntua väkinäiseltä, tässä ei ole mitään järkeä. Olisi mukavaa, jos blogini kulkisi elämässäni ja elämänmuutoksissani tiiviisti mukana, ja lukijani voisivat kasvaa yhdessä kanssani blogini kautta. :) 
4. Mikä on kamalin tunne mitä olet tuntenut ja miksi? Yksin jäämisen tunne. Tunne siitä, että on yksin ongelmiensa kanssa, eikä niitä pysty jakamaan kenenkään kanssa. Toivon menettämisen myötä maailmasta tulee hyvin pimeä paikka.
5. Mitä tunnetta et haluaisi, että joku tuntisi sinua kohtaan? Mulle on oikeastaan ihan yksi ja sama, millaisia tunteita muilla ihmisillä (tuntemattomilla) on mua kohtaan. Tärkeintä on, että tiedän läheisteni rakastavan minua ja ystävieni luottavan minuun - ulkopuoliset saavat olla mitä mieltä haluavat. :)
6. Lempikappaleesi/lause jostakin kappaleesta ja syy? Voi ei, ei tällaista saa kysyä! Siis sanoituksethan on mulle tosi tärkeitä musiikissa; kuuntelen, luen ja pohdin niitä mielelläni. Ja muhun kolahtaa tietysti aina eniten lyriikoiltaan osuvat biisit. Joten mulla olisi tähän varmaan tuhat sopivaa biisiä! Mutta jos mietin niistä biiseistä, joita olen nyt viimeksi kuunnellut, niin pakko mainita Scandinavian Music Groupin Itkevä lintu -biisistä kohta "anna tottua painoosi / ja jos näet haavoja / sido ne tiukasti / pakota minut muistamaan / kuinka helppoa on puhua / pakota minut muistamaan / kuinka helppoa on laulaa"  Tää on vaan jotenkin niin mun tyylistä musiikkia. Haikeaa, tunnelmallista, kaihoisaa, kipeää, kaunista. Toivoa antavaa. Ja kyllähän tuossa tekstinpätkässä on paljon sellaista omakohtaista, johon voin itse samaistua. :)


7. Mitä et voi ymmärtää? Toisten ihmisten arvostelemista/kiusaamista/väkivaltaa. Kenelläkään ei ole mielestäni oikeutta tehdä toiselle ihmisellä pahaa, ei henkisesti eikä fyysisesti.
8. Miten tämänhetkinen vuodenaika vaikuttaa sinuun? Tällä hetkellä odotan jo kovasti aurinkoisempia säitä ja lumien sulamista. Välillä pistää masentamaan, kun en jaksaisi tätä kalseutta ja pimeyttä enää yhtään!
9. Millaiset olisi parhaat juhlat? Hyviä juhlia on monenlaisia! Parhaissa juhlissa olisi kaikki läheisimmät ystäväni, kokki laittamassa ruokaa, makeita ja herkullisia drinkkejä, menevää musiikkia ja ehkä jopa joku esiintyjä, lämmin sauna sekä uima-/poreallas...  
10. Viimeiset ostoksesi ja miksi juuri ne? Raidallinen sekä armykuosinen paitis, kukkaleggingsit... Teki mieli hankkia kaikkea kuviollista kevääksi. ;)
11. Laittaisitko jonkun tärkeän kuvan tähän? Miksi se on tärkeä kuva sinulle? Pakko kertoa, että kun aloin etsiä tärkeitä kuvia arkistojeni syövereistä, harhauduin pahasti aiheesta, eli tämän postauksen kirjoittamisesta. :D Mulla on tooosi paljon kuvia koneella aina -06 vuodesta lähtien, ja kun niitä kuvia alkaa selailla, huomaa, miten paljon vuosien varrella on tapahtunut, ja miten ihania ihmisiä sekä hetkiä kaikkiin näihin vuosiin on mahtunut  Tällaista ei tule mietittyä kovin usein. Ja tietysti näiden arkistojen syövereistä löytyisi kymmeniä hirmu tärkeitä kuvia, mutta halusin valita jotain sieltä vanhimmasta päästä, ja jotain perheeseeni liittyvää - siksi valitsin kuvan minusta ja siskoni ensimmäisestä lapsesta tämän kastepäivänä. :) Minusta tuli täti 16-vuotiaana, ja tämä kuvakin on tosiaan niiltä ajoilta. Sisarusteni lapset ovat minulle yksi tärkeimmistä asioista tässä maailmassa! Pahoitteluni kuvan koosta; olen muokannut sitä joskus, enkä saa sitä enää suuremmaksi. Näette tietysti myös kuvassa hieman nuoremman Julian... :))ANNIN KYSYMYKSET

1. 3 luonteenpiirrettä, joita arvostat ihmisessä? Luotettavuus, rehellisyys, ystävällisyys.
2. Oletko käynyt ulkomailla, missä? Haluaisitko lähteä jonnekin? Olen käynyt Englannissa, Ranskassa, Tshekissä, Virossa, Latviassa, Ruotsissa sekä Kreikassa. En ole matkustellut kovinkaan paljoa, ja haluaisinkin ehdottomasti päästä näkemään useampia paikkoja. :) Pitkäaikaisin haaveeni olisi matkustaa Thaimaahan ja lekotella hiljaisilla rannoilla, joilla ei ole turisteja. :)
3. Harrastuksesi? Bloggaaminen ja Fridan kanssa ulkoilu.
4. Kesä vai talvi? Kesä ehdottomasti! Talvessa en pidä oikeastaan mistään. :/
5. Seurusteletko, kuinka kauan olet seurustellut? Seurustelen, ihan pian meillä tulee Samin kanssa täyteen kolme vuotta.
6. Tulevaisuudensuunnitelmiasi? Lähitulevaisuudessa aion hakea opiskelemaan yliopistoon ja  me muutetaan myös takaisin Jyväskylään. Myöhemmin haluaisin päästä kihloihin, muuttaa omakotitaloon, ottaa toisen koiran, tehdä työtä josta nautin ja suunnitella perheenlisäystä. :)
7. Aamu vai ilta? Aamut ovat mielestäni nukkumista varten, joten olen ehdottomasti enemmän iltaihminen! 
8. Lempiasusteesi? Ah, rakastan asusteita. Niillä saa niin vaivattomasti muutettua asun ulkonäköä toisenlaiseksi. Tällä hetkellä lempparini taitaa olla hennesin kultainen statement-kaulakoru. Haluaisin käyttää pukeutumisessani enemmän hattuja ja pipoja sekä huiveja, mutta olen niiden kanssa jotenkin vähän huono...
9. Bravuuri ruokasi? Täytyy myöntää, että olen aika tumpelo ruoanlaitossa :D Bravuurini on varmaan todella mausteinen makaronilaatikko :D
10. Aiotko mennä ensi kesänä joillekin festareille, minne? Ei olla vielä oikein mietitty festareita. Olisi tietty ihan kiva mennä, mutta tuntuu, että olen kasvanut jotenkin jo hieman ohi festarivillityksestä. Jos juhannukselle ei keksitä muuta, niin mennään varmasti Himokseen, kuten yleensä :D
11. Lempivaateliike? Tilailen nykyään vaatteitani paljon netistä, mutta perus ketjuliikkeet ovat varmastikin suosikkejani. Vila, Vero Moda, H&M jne. :)

11 ASIAA MINUSTA

1. Rakastan erilaisten hömppäsarjojen katselemista. Voisin tuijottaa tuntikausia pretty little liarsia, gossip girliä, vampyyripäiväkirjoja yms. :D Tähän kategoriaan kuuluvat myös kaikki hömppäelokuvat, joita voisin katsella useita putkeen ihan vain aikani kuluksi...
2. En ole kovin spontaani persoona, vaan minun on harkittava asioita ennen niiden tekemistä/sanomista. Joskus harkitsen enemmän, joskus vähemmän - riippuu asiasta. :)
3. Voisin elää fetasalaatilla. Rakastan fetaa - kunhan se ei ole mitään rasvatonta kevytmössöä. 
4. Rakas ystäväni menee naimisiin ensi vuonna, ja saan toimia kaasona! Olen todella todella todella innoissani tästä tulevasta kunniatehtävästä. :)
5. Jostain syystä ihmiset, jotka eivät tunne mua, kategorioivat mut helposti pintaliitäjäksi/itserakkaaksi k-pääksi. Ne, jotka tuntevat mut, eivät ymmärrä tätä millään.
6. Lukiossa inhokkiaineeni oli yhteiskuntaoppi - en varmasti ymmärtäisi vieläkään aineesta yhtään mitään!
7. Juon hirvittävät määrät vettä päivän aikana. Kannan joka paikkaan vettä mukanani, ettei jano pääse vahingossakaan yllättämään. :D
8. Olen todella laiska kaikenlaisissa ihonhoitorutiineissa. Tärkeimmät rutiinini ovat meikkien pois peseminen sekä ihon kosteuttaminen. Kaikkien muiden toimenpiteiden tekeminen mulla onkin sitten melko hataralla pohjalla (kuoriminen yms.)...
9. Olen ollut aina todellinen äidin tyttö. Pienenä en olisi halunnut mennä minnekään ilman äitiä. :)
10. En syö kovinkaan usein jäätelöitä, mutta kun syön, herkuttelen yleensä mieluiten Ben&Jerry's -jätskeillä. Ne on vaan niin hirmuisen hyviä!!
11. Tiedättekin jo, että tykkään shoppailla itselleni vaatteita. Tämän lisäksi, tykkään katsella ja shoppailla myös miesten vaatteita, joten ehdottelen usein Samille vaatteita ostettavaksi. :D


KYSYMYKSIÄ MUILLE

1. Haaveiletko jonkin uuden harrastuksen aloittamisesta? Jos, niin minkä? Miksi haluaisit harrastaa juuri kyseistä lajia?
2. Mitkä ovat parhaita asioita bloggaamisessa?
3. Entä, ärsyttääkö sinua jokin/jotkin asiat bloggaamisessa? Jos, niin mikä/mitkä?
4. Millaisista häistä haaveilet?
5. Jos saisit olla päivän ajan joku ihan kuka tahansa muu, niin kuka olisit ja miksi? Mitä tekisit?
6. Mitä täytteitä tilaat pitsasi päälle?
7. Jos saisit valita vaatekaapistasi vain yhden asukokonaisuuden vuodeksi, minkä kokonaisuuden valitsisit ja miksi?
8. Kuinka monta kenkäparia omistat? Millaisia kenkiä sinulla on eniten?
9. Unohtumattomin muotimokasi?
10. Jos saisit valita omaksesi yhden luksuslaukun, minkä valitsisit ja miksi?
11. Onko pukeutumistyylisi muuttunut jotenkin vuosien varrella?

HAASTAN SEURAAVAT BLOGGAAJAT

Ida, Saara, S, Rosa, Suvi, Anni, KiraM, Milla

Ps. Huhhuh tämän tekemisessä oli kova homma; toivon, että edes joku jaksoi lukea loppuun asti! 

// Sorry my foreign friends, I wrote only in Finnish this time. :)
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. oi eih, en näköjään ollenkaan huomioinut tuota "ei takaisin haastamista" :D noo, saitpahan vastailla kunnolla kysymyksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei haittaa mitään! Olipahan kunnolla ainakin tekemistä :D

   Poista
 2. Wii kiitos haasteesta! :-)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kivaa! (:

  Tuli sustakin taas asioita mitä en ennen tiennytkään. Mielenkiintoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ettei kaikki ollut ihan ennestään tuttua asiaa ;)

   Poista
 4. Jaksoin lukea, mielenkiinnolla oikein "kahmien" :D. Tekstisi on niin sujuvaa, johon on ihanaa ja helppoa uppoutua. Sellaista kevyttä, olet taitava kirjoittaja.
  Ihanan kuvan saa sinusta aina näistä jutuista. Hassua, että ensivaikutelmana susta on ollut joillekkin pintaliitäjä. Kaunis ulkonäkösi ainakaan valokuvissa ei todellakaan näytä mitenkään ylimieliseltä, vaan lempeältä ja ystävälliseltä. Ihania vastauksia kirjoitit<3 plussaa söpöstä vanhasta kuvasta. Siitä tuli mieleen ehdottaa lapsuuskuvat postaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Kiitos paljon ihanasta kommentista, se piristi aamuani hurjasti♥

   Ja tosi ihanaa, että sulta tulee näitä postausehdotuksia usein! Tuo on tosi kiva idea, voisin sen toteuttaakin. :) Tällä hetkellä mulla ei vaan ole omia lapsuudenkuviani koneella yhtään, joten niitä pitäisi saada siirrettyä ensin... :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta Julia <3

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos haasteesta! Tä olikin aika kiva, pitää tehdä joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Hih, olisi kiva jos tekisit :))

   Poista