torstai 7. helmikuuta 2013

Good day to start the weekend

Heii, ja ihanaa torstaita ystäväiset! Tulin kertoilemaan pikaisesti hieman kuulumisia - asia on nyt nimittäin niin, että Sami palaa pian kurssiltaan kotiin, ja saamme viettää yhdessä hieman normaalia pidemmän viikonlopun. Olen niin innoissani! Olen potenut koko viikon flunssaa, alkuviikosta minulla oli kuumettakin. Olen kärsinyt myös kovasta päänsärystä eilen ja tänään. :/ Toivottavasti  nämä sairastelut ovat menossa nyt kerralla ohi, sillä meidän pitäisi lähteä huomenna Samin kanssa reissuun viikonlopuksi. Enempää en aio vielä tässä vaiheessa reissusta paljastaa, mutta toivottavasti ehdin postailla jossain vaiheessa hieman jotain reissun päältä. :) Ja yritän ehtiä postailemaan huomenna asukuvia! Lisää tästä reissusta kuulette sitten viimeistään ensi viikon alussa. Olen reissusta hirvittävän innoissani, mutta harmittaa tietysti kovasti tämä flunssa... Kaikki nyt peukut pystyyn, että kokisin jonkun ihmeparantumisen! Mikäli haluatte seurailla puuhiani pitkin viikonloppua, kannattaa kääntyä instagramin puoleen; löydätte minut sieltä nimimerkillä julia_dnp. :)

pic here
Onko teillä jo suunnitelmia viikonlopulle? Aiotteko viettää viikon parhaat päivät kotosalla loikoillen, kenties elokuvien ja hyvän ruoan merkeissä? Vai aiotteko suunnata yöelämään ja nauttia hieman kuplivaa? Kertokaahan, kuulisin mielelläni suunnitelmistanne! :)

Olen äärimmäisen onnellinen tällä hetkellä siitä, että blogiini on virranut viime aikoina hurjasti uusia kasvoja, ja lukijamääräkin on kasvanut. Kiitos teille kaikille, olette parhaita  Olenkin miettinyt jo alustavasti jonkinlaista erikoispostausta julkaistavaksi sitten, kun maaginen 100 lukijan raja menee rikki. Mitä tykkäisitte esimerkiksi linkitä blogisi -postauksesta? Itse pidän kyseisistä postauksista kovasti muiden blogeissa, ja toteuttaisin sellaisen enemmän kuin mielelläni myös täällä omassa blogissani. :)

// I'm glad to tell you that my weekend starts already today - my boyfriend is coming home from his work trip soon, and we have three days to spend together before hi has to leave again. We have already planned a little trip for the weekend, but I won't tell you yet where we are heading ;)  I promise you will hear more about the trip later! If you want to see pics from our trip during the weekend, you can follow me on instagram, @ julia_dnp. How about you guys, do you have any plans for the weekend yet? :)
Comments (11)

11 kommenttia:

 1. Odotan videopostausta, kysymyspostausta ja linkitä blogisikin on mahtava postaus, haluaisin nähdä sinun versiosi siitäkin!
  Mulla on viikonloppuna töitä tiedossa.. Toivottavasti jaksaisin ja ehtisin tanssitunneillekin käymään, kun on kymmenen kerran kortti.

  Parane pian, ihanan blogin omistaja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että haluaisit tuollaisia postauksia :) Videopostauksen voisin toteuttaa tässä pian, kysymyspostauksen olen suunnitellut toteuttavani sitten joskus kun lukijoita on vähän runsaammin - silloin kertyisi varmaan hiukan enemmään kysymyksiä :) Toivottavasti sulla on ollut töissä leppoisa viikonloppu ja oot ehtinyt myös rentoutua töiden välissä! <3

   Poista
 2. Mukavaa reissua (ja viikonloppua) teille! :) Täällä viikonloppu vietellään varmaan melko rennolla meiningillä.

  Itsekin tykkään noista "linkitä blogisi" -postauksista, olen pari kertaa sellaisiin osallistunut, ja lukijamääräkin on yhden tällaisen ansiosta notkahtanut ylöspäin. Nykyään blogeja on niin valtavasti, joka päivä tulee uusia, joten uudempien blogien on vaikea saada aluksi niitä lukijoita kasaan. Tällaiset ovat siis mukavaa ja "luvallista" mainostusta. :D Lisäksi tietysti itsekin löytää mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu olikin todella mukava :) Toivottavasti sulla on ollut ihana ja rentouttava viikonloppua!

   Oot oikeassa, linkitä blogisi -postaukset on kyllä tosi hyödyllisiä, niin oman blogin mainostamisessa kuin uuden luettavankin löytämisessä! :))

   Poista
 3. Nyyh, minähän oon influenssassa kotona. Olin ihan intopiukeena menossa töihin, mutta saikkuahan sieltä lääkäristä tuli. Höh!

  Olen tosi laiska muuten lukemaan uusia blogeja, joten on toki lohdullista kuulla, että ihmiset jaksaa näitä linkitä blogisi postauksia tehdä. Ja että toiset ihmiset jaksaa niitä uusia blogeja lukea. :D

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, paranehan pian! :) Haha, onneksi tämä blogimaailma on niin laaja että meitä mahtuu monenlaisia mukaan ;)

   Poista
 4. Thanks for the lovely comment on my blog :)! And yes sure we can follow each other!
  Now following you , hope you'll do the same ;)
  ___________________________________
  http://phassionfruit.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. have fun on your weekend!! ...following you!!
  xoxo

  VastaaPoista