lauantai 23. helmikuuta 2013

Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving


Halusin muistuttaa, että teillä on edelleen rutkasti aikaa linkitellä blogejanne TÄHÄN (klik) postaukseen. :) Ihan mukavasti olette blogejanne jo linkitelleetkin, mutta haluaisin saada vielä useampia linkityksiä, jotta voisin koota sitten kattavan postauksen niistä minulle mieluisimmistä blogeista. Päätinkin nyt pidentää hieman linkitysaikaa, jotta niilläkin, jotka eivät ole vielä blogejaan ehtineet linkittää, olisi mahdollisuus bloginsa mainostamiseen. :) Linkitys päättyy näillä näkymin 3.3. eli ensi viikonlopun sunnuntaina.

Tarkemmat ohjeet linkitämiseen löytyvät alkuperäisestä linkitys-postauksesta.
Huom! Älkää linkittäkö blogejanne tämän postauksen kommenttiboksiin, vaan tuohon, jonka mainitsin yllä. :)

Kuinka teidän lauantaipäivänne on lähtenyt käyntiin? Me ollaan tosiaan täällä vanhempieni luona viettämässä viikonloppua. Aiotaan valmistaa itsetehtyä pitsaa ja herkutella hedelmäsalaatilla. Siskoni tytöt tulevat pian kyläilemään, ja olen todella innoissani, sillä en ole nähnyt pikkuisia murusiani pitkään aikaan. Illalla olisikin sitten tarkoitus rauhoittua telkkaria katsellen. Kai se putouksen finaalikin on tuijotettava telkkarista! :D Näin hitaan lauantaipäivän kunniaksi ajattelin laittaa teille tähän videon biisistä, joka on vilahtanut blogissani aiemminkin, ja joka on yksi tämänhetkisistä suosikeistani. Tällä kauniilla kappaleella on mielestäni ällistyttävän upea video, joten jos ette ole nähneet sitä vielä, suosittelen katsomaan. Tarjolla on naiskauneutta ja -herkkyyttä minun makuuni, oijoi. :) 


RENTOUTTAVAA LAUANTAITA!

// If you want to link your blogs to me, you have time to do that until 3.3. Please link your blogs to this (click) post. There you can find exact instructions for linking. :) I'm wishing you all a relaxing Saturday with this amazing song of Rihanna. If you haven't seen the video of the song yet, you should watch it; it's really beautiful and delicate. :)
Comments (4)

4 kommenttia:

  1. Hih, sinähän olet nuori täti. :) Mut lapset on ihania. :) Lauantai meni mukavasti ensin töiden ja sitten elokuvan parissa. Putous-finaali tuli katsottua myös. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, musta tuli täti kyllä melkoisen nuorena.. :) Kuulostaa mukavalta, toivottavasti viikonloppusi oli rentouttava! :))

      Poista