perjantai 25. tammikuuta 2013

Today I would like to wear

Viikko lähenee taas loppuaan. Ihanaa, että viikon parhaat päivät ovat jälleen edessä! Sami palaa taas tänään kotiin kurssiltaan, ja koska olen vielä vanhemmillani, pitäisi minunkin alkaa valmistautua pian kotiin lähtöä varten. Alkuviikko on kulunut jotenkin hirvittävän nopeasti, en ole edes tehnyt mitään kovin erikoista. Päiväni ovat täyttyneet oikeastaan vain pääsykoekirjoista ja kuntoilusta. :) Ja tietysti mahtavista telkkarisarjoista! Viikonlopulle meillä ei ole ainakaan vielä toistaiseksi mitään suunnitelmia, olemme varmastikin vain kotosalla. :) Mutta ensi viikko tuleekin olemaan sitten erittäin mukava omalta osaltani, kun suuntaan jälleen Jannin luokse Jyväskylään! Meillä on hurjan paljon tekemistä ja puhumista, joten odotan innolla tulevaa viikkoa. ;) 

Tein taas pitkästä aikaa toiveasun kollaasin muodossa. Idea tähän asuun lähti tuosta hennesin kauniista pitsimekosta - olen ihaillut vastaavanlaisia mekkoja jo pitkään eri sivustoilla, ja siksipä kysyinkin viimein itseltäni mitä pukisin tällaisen mekon kanssa. Kovinkaan kauaa minun ei tarvinnut eri vaihtoehtoja pohtia, vaan kollaasi syntyi melkein kuin itsestään. Voi kunpa omalla vaatekaapilla käynti olisi yhtä helppoa! Pukisin ehdottomasti naisellisen pitsimekon pariksi armeijahenkisen liivin sekä näyttäviä asusteita statementkaulakorun sekä sormuksen muodossa. Samaa teemaa jatkaisin myös kengissä ja laukussa, jotka valitsin tällä kertaa Jeffrey Campbellilta sekä Rebecca Minkoffilta. JC:n kengistä olenkin pauhannut teille jo vaikka millä mitalla, mutta entäs tuo Minkoffin M.A.C. clutch? Olen ehkä hieman ihastunut siihen. ♥  Jakaako joku teistä samat ihanteet kanssani tämän kollaasin asun suhteen? Itsehän päästäisin riemunkiljahduksia, jos saisin pukeutua tällaiseen kokonaisuuteen. :) Omaa silmääni miellyttää kyllä tällä hetkellä jotenkin hurjan paljon tällainen naisellisten sekä asennetta huokuvien vaatteiden sekä asusteiden yhdisteleminen.

Hävettää myöntää, mutta minulla on ollut viimeaikoina jokin hirvittävä tilailuvimma; olen tilaillut pikkuruisia paketteja itselleni niin Asokselta, Nellyltä, Ginalta kuin H&M:ltäkin. Pian on siis tulossa aika mojova uutuuksien esittely -postaus! Täytyy vain miettiä, odotanko ensin, että kaikki paketit tulevat, vai esittelenkö tilaukseni esimerkiksi kahdessa erässä... Minulla alkaa kyllä olla kevättä varten jo niin hyvin uusia vaatteita, että en tarvitse juurikaan mitään uutta pitkään aikaan. :D  Mutta hei, tästä tulikin mieleeni: mikäli teillä on jotain postaustoiveita minulle, niin laittakaahan niitä tulemaan vaikkapa kommenttiboksiin! Tekisin nimittäin mielelläni teidän toiveiden mukaisia postauksia. :) Ja nyt, koska matkalaukkuni ei (harmi vain) täyty itsellään, on minun laitettava kone kiinni ja suunnattava muihin puuhiin. Oikein ihanaa ja rentoa viikonloppua teille kaikille muruille! 

// If I had all the items in the collage, I would wear this kind of outfit today. Got the idea for this collage from H&M's lovely lace dress. The dress is so feminine, that I would wear with it the military styled vest and add some showy jewelry to the outfit. Jeffrey Campbell's studded Lita shoes and Rebecca Minkoff's M.A.C. clutch would be perfect choices for the outfit, too. :) I've been writing many times about JC shoes, but how about this Minkoff's M.A.C. clutch? I think I'm falling for it.  How about you - would you like to wear this kind of outfit? Now I'm wishing you all wonderful and relaxing weekend!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti