perjantai 18. tammikuuta 2013

New from Lumene

Ostin joku aika sitten pari uutta Lumenen kynsilakkaa sekä Lumenen ripsivärin. Minulla ei ollut aiemmin kokemusta Lumenen kynsilakoista, mutta yhden merkin ripsivärin omistaneena minulla oli uutta ripsiväriäni kohtaan kovat odotukset. Aiempi Lumenen ripsivärini kun oli ihan huippuhyvä! Uudeksi ripsivärikseni valitsin Lumenen Blueberry volume mascaran, joka oli aikamoinen ilmestys sähäkässä violetissa putkilossaan. Ripsiväri houkutteli minut lopulta kuitenkin puoleensa lupauksillaan erotelluista, dramaattisen tuuheista ripsistä. Koska odotukseni olivat korkealla, en malttanut tietenkään odottaa pääseväni testaamaan uutta ripsiväriäni - joka kuitenkin osoittautui lopulta hieman pettymykseksi. Pidän kovasti ripsarin harjasta, jonka avulla värin saa levitettyä helposti ja tarkasti. Ripsiväri jättää kuitenkin ripseni jotenkin kovin takkuisen näköisiksi, ja mielestäni väri paakkuuntuu ripsissä helposti. Pettymyksestä huolimatta aion kuitenkin käyttää putkilon loppuun, ja valita seuraavalla kerralla jonkun tutun ja turvallisen ripsivärivaihtoehdon meikkipussiini. :)


Mitä kynsilakkoihin tulee, valikoin sävyt hieman umpimähkään. Entinen tummanpunainen lakkani pääsi loppumaan, joten nappasin tilalle tämän Lumenen sävyn 5, Illan hämärässä. Toinen valitsemani kynsilakka on sävyltään 2, Kevättalvi. Ihastuin lämpimään haalean harmaaseen sävyyn heti kaupassa, ja lakka näyttää mielestäni todella hyvältä myös kynnellä. Punaista lakkaa en olekaan vielä kokeillut, mutta uskon, että sekin on oikein kaunista kynsissä! Ainoa huomaamani miinuspuoli käyttämässäni Lumenen lakassa on, että lakka kuluu todella nopeasti kynsien päistä pois. 


Samilla onkin nyt ensimmäinen töihin liittyvä kurssiviikko takanapäin, ja miehenrotjake on hetkenä minä hyvänsä kotiovella kantaumuksineen. Paistelin juuri ison kasan lettuja meille välipalaksi, että saadaan vähän jotain purtavaa ennen kauppareissua. Kokeilin ensimmäistä kertaa yhtä maidotonta ohjetta, kun jääkaapista ei löytynyt yhtään laktoositonta maitoa Samille. Lettutaikinaan tuli veden lisäksi myös normaalista poiketen kaurahiutaleita, mikä kuulosti mielestäni hiukan hassulta. Lopputuloksesta tuli kuitenkin oikein hyvä, ainakin omasta mielestäni! Kohta saankin sitten kunnon tuomion tekeleistäni... :) Ihanaa, taas on perjantai ja päästään viikonlopun viettoon. Onko teillä suunnitelmia viikonlopulle?

Upeaa viikonloppua raksut 

// I bought some time ago two new nail polishes and a new mascara from the Finnish beauty brand called Lumene.  The mascara isn't exactly my favorite, but I like those nail polishes much. Especially the grey one, called "Late winter" is really beautiful.

Have a wonderful weekend 
Comments (14)

14 kommenttia:

 1. Jännät letut, maistuiko ihan tAvallisille sitten? Toi punainen on ihana sävy kynsilakassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tavalliset letut on parempia, mutta omasta mielestäni nämäkin oli ihan maistuvia. Taikinaan ei tullut sokeria/suolaa ollenkaan, joten lopputulos oli hiukan mauttomampi kuin tavallisesti - siksi lisäsinkin omien lettujeni päälle ripauksen sokeria tuomaan makeutta. :)

   Totta, se on kyllä ihana!

   Poista
 2. i need a mascara too!!!

  your newest follower no.81,hope you can follow back!

  Savina
  The Blossom Girls♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thanks for following, it means a lot to me♥

   Poista
 3. thanks for your comment on my blog!
  I'm following you now :) i hope you follow back too

  christie-mariee.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear for following! :*

   Poista
 4. Wow,love your blog.Especially your early post love the whole outfit the dress is lovely.wanna follow each other http://glamourzone01.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's really nice to hear! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. I'm glad to hear you like them! :))

   Poista
 6. Woah, Finnish beauty products *-* I haven't had the chance until now to try those, but maybe that will change over the time... ^^

  Greeting from Germany,
  Ina

  www.petite-saigon.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. They are pretty good, you should try them! :)

   Poista