maanantai 21. tammikuuta 2013

My Monday

Ajattelin tehdä pitkästä aikaa taas tällaisen kunnon arkipostauksen, joten nyt näette kuvien kera mitä kaikkea oma maanantaini on pitänyt sisällään. :) Halusin ottaa uuden viikon hieman rennommin vastaan, joten kello herätti minut tänään vasta kymmenen aikaan. Koska elämässäni ei ole ollut pitkään aikaan kovin monia aikaisia aamuherätyksiä, olen tottunut nukkumaan noin 10 tunnin yöunia - siksi tuntuukin, etten pääse millään enää ylös sängystä, ellen ole saanut nukuttua vähintään yhdeksää tuntia. Tämä on tehnyt toisaalta vain hyvää, sillä kouluaikoinani stressasin niin paljon, että minulla oli melkoisia uniongelmia, ja olin jatkuvasti todella väsynyt. Nyt olen oppinut itsestäni sen, etten pärjää pitkään alle yhdeksän tunnin yöunilla. No, tänään hemmottelin itseäni pitkään nukkumisen lisäksi myös ihanalla ja värikkäällä aamupalalla. Aamiaiseni sisälsi pari palaa viiden viljan paahtaria, runsaasti paprikaa (minulla on nykyään hirvittävä paprika-addiktio), hieman banaania, Valion lohkeava -jogurttia (ihan älyttömän hyvää!!), sekä mehua ja vettä. Aamiaisen jälkeen hoitelin hieman asioita; kävin postissa (Ginan paketti, iiiiks) ja kirjastossa sekä soittelin jokusen puhelun. Sitten olikin aika lähteä lenkkeilemään Fridan kanssa raikkaaseen ulkoilmaan. :)


Lenkin jälkeen vietin hetken koneellani tarkistellen muun muassa sähköpostit, blogini kommentit, muiden bloggaajien uudet mielenkiintoiset postaukset sekä tietysti facebookin tarjonnan. Sitten kaivoinkin äidinkielen opukseni esille ahkerana, ja kertailin viime viikolla lukemiani asioita. Muistuttelin myös mieleeni lisää lukioaikana opiskeltuja kielioppisääntöjä (huomatkaa kuvissa näkyvä, itse koristelemani vihkonkansi haha ;)). Lukemisen ohella hörpin ihanaa banaani-mansikka -smoothieta. :) Kun kello alkoi lähestyä neljää, päätin pistää kirjat kiinni ja alkaa pakata minun ja Fridan kamppeita vanhemmilleni lähtöä varten. Sitä ennen oli kuitenkin valmistettava vielä lautasellinen herkkusalaattia nälän karkoittamiseksi. Äitini ottikin meidät sitten töistä tullessaan viiden maissa kyytiinsä ja ajelimme yhdessä lapsuudenkotiini.


Loppuiltani onkin sisältänyt lähinnä vain koneella roikkumista sekä telkkarin katselua. Sovittelin tuossa myös Nellyltä tullutta maksimekkoa, jonka tilasin itselleni ystäväni tulevia häitä varten. Aavistelin jo etukäteen mekon olevan epäsopiva minulle, sillä muutamat mekon aiemmin tilanneet olivat kirjoittaneet sivuston arvosteluihin, että mekko on malliltaan aivan liian pitkä ja pieni rintojen kohdalta. No, kun sitten vedin mekon ylleni, koin aikamoisen järkytyksen. :D Mekon sivuvetoketju jäi rintojeni kohdalta noin kymmenen senttiä auki, ja mekon helma oli suurinpiirtein saman verran liian pitkä minulle. :D Ja tarkennettakoon vielä, että tilasin tosiaan xs-koon, jotta mekko olisi mahdollisimman sopiva minulle pituudeltaan.... Joten mitä juhlamekon metsästämiseen tulee, olen jälleen lähtöruudussa! Ohhoh. Saatanpa tehdä tännekin jonkinlaista mekkopostausta jossain välissä tästä sopivan mekon hankkimisesta. :) Mutta nytpä menen laittamaan itselleni hieman iltapalaa, ja linnoittaudun sohvalle katselemaan tämäniltaista Iholla-jaksoa. Toivottavasti tykkäsitte tämäntyyppisestä päivä kanssani -postauksesta! Ihanaa alkuviikkoa kaikille! :)

// Here are some pics of my Monday. :)
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Oii ihanan näkösiä ruokia! :))

  VastaaPoista
 2. cute pics <3
  kisses

  visit my blog please)
  http://yuliasi.blogspot.com/
  love, Yulia

  VastaaPoista