maanantai 7. tammikuuta 2013

2013 please be awesome

Aloitin tekemään postausta viime vuoden asukuvistani, mutta siitä ei oikein tullut mitään, sillä alkuvuoden asukuvani olivat laadultaan kovin huonoja ja eri kokoisiksi leikeltyjä. Päätin siis keskeyttää homman ja säästää hermojani - en olisi ollut todennäköisesti kuitenkaan lopputulokseen tyytyväinen, ja olisin jättänyt postauksen julkaisematta. Menneiden asukuvien sijaan ajattelinkin pohtia tässä postauksessani hieman tulevaisuutta; vuotta 2013. 

Olen ollut jo jonkin aikaa niin tyylillisesti kuin bloginikin suhteen hieman jumissa. Tuntuu, kuin olisin jossain käännekohdassa näiden asioiden suhteen, enkä osaisi mennä eteenpäin. En kai oikein tiedä, mihin suuntaan lähtisin kulkemaan. Selaillessani vuoden takaisia asukuviani, huomasin, että olen kehittynyt tyylillisesti huimin harppauksin. Vuosi sitten kuvittelin itseni vain klassisen pukeutumisen kannattajaksi, ja yritin koota asuni suht hillitysti. Vuoden kuluessa minua on kuitenkin alkanut miellyttää yhä räheämmät ja yksityiskohtaisemmat asukokonaisuudet. Ennen syksyä en osannut vielä mieltää omakseni tyyliä, josta haaveilin - mutta pikkuhiljaa, olen kuitenkin menossa pukeutumiseni suhteen juuri toivomaani suuntaan. Haluan kokeilla erilaisia juttuja, lisätä kokonaisuuksiini mielenkiintoisia yksityiskohtia ja tulla paljon rohkeammaksi pukeutujaksi kuin ennen. Toivottavasti nämä seikat näkyvät vuonna 2013 pukeutumisessani sekä täällä blogissani. Haluan panostaa erityisesti myös blogiini tänä vuonna, sillä tällä hetkellä mielikuvani blogistani ei vastaa kovinkaan paljoa todellisuutta. Haluan siis kehittää blogiani huimasti! Haaveilen erityisesti parempien asukuvien postailemisesta - toivon, että kuvani tulevat olemaan jatkossa hienompia (ei vain epäselviä, kiireessä sisällä napattuja jne). Haluaisin oppia olemaan kuvissa luontevammin, sillä minun on myönnettävä, että vierastan vieläkin kameralle poseeraamista asukuvia otettaessa. Mitenhän saisin heräteltyä sen sisälläni ikiunta uinuvan wannabe-mallin? :D 


Pukeutumisen ja blogijuttujen lisäksi minulla on muutamia muitakin haaveita tälle juuri startanneelle vuodelle. Vuosi tulee olemaan äärimmäisen vaikea, sillä Samilla alkaa pian melkein koko vuoden kestävä työhön liittyvä kurssi, minkä vuoksi hän tulee olemaan viisi päivää viikosta poissa kotoa. Meidän on siis omaksuttava jatkossa ihan uudenlainen elämänrytmi. Minäkin aloitan oman urakkani pian, sillä alan lukea kevään pääsykokeisiin. Taisin kirjoitellakin syksyllä siitä, että olen vihdoin ja viimein keksinyt mitä haluan alkaa opiskella seuraavaksi. Mietin tosin hiukan edelleenkin, viitsinkö paljastaa täällä blogissani, mihin aion hakea - jos epäonnistun pääsykokeissa, tulen pettymään todella pahasti. Mutta koska blogini kulkee suht tiiviisti elämässäni mukana, haluan jatkossa varmasti välillä kirjoitella myös siitä, kuinka pääsykokeisiin valmistautuminen sujuu ja niin edelleen. Ehkä ei pitäisi ensimmäisenä ajatella että "inhottavaa sitten selitellä täällä, jos epäonnistun eikä minua valitakaan kouluun...". :D Joten hei, nyt paljastuu iso salaisuus: aion hakea yliopistoon lukemaan suomen kieltä! :) Rakastan kaikenlaista kirjoittamista sekä kielioppiamme. Äidinkieli oli koulussa aina lempiaineeni, ja se oli myös osaamisalueistani vahvin lukion loppuun saakka. Siksi ihmettelenkin suuresti, miksen ole aikaisemmin tajunnut, että voisin opiskella suomen kieltä. Ja kyllä, aion panostaa koko kevään pääsykokeisiin otsa hiessä, sillä haluan päästä takaisin kouluarkeen kiinni ensi syksynä! Tietysti aion pitää vastapainoksi myös vapaata lukemisesta, mutta olen kyllä suunnitellut viettäväni suurimman osan keväästäni pääsykoekirjoihin paneutuneena; onhan omista lukion äidinkielentunneistani jo vuosia aikaa, ja haluan päästä opiskelemaan ihan hirvittävän kovasti. Motivaation pitäisi siis ainakin olla kohdallaan!

Vaikka Sami onkin suuren osan tulevasta vuodesta poissa kotoa, alamme varmastikin jossain vaiheessa vuotta etsiä uutta kämppää meille. Kurssinsa jälkeen S:n työpaikka nimittäin siirtyy toisaalle, ja pääsemme muuttamaan takaisin Jyväskylään. Tästä olenkin riemuinnut jo useamman kerran eri postauksissani - en malttaisi odottaa, että pääsemme valitsemaan yhdessä uutta asuntoa meille, ja että pääsen sisustamaan yhteistä kotiamme mieluisaksi. Odotan kovasti Jyväskylään muuttoa, sillä pidän kyseisestä kaupungista todella paljon, ja se tuntuu paljon kotoisammalta kuin tämä nykyinen asuinpaikkamme! :)

pics weheartit

Muuttoa odotellessa, pääsykokeisiin lukemisen ohessa minun on alettava pitää itsestäni parempaa huolta. Tämä on yksi todella iso asia vuodelle 2013. Vuonna 2012 harrastin liikuntaa erinäisten syiden vuoksi aivan liian vähän. Tahkosin saikkariopintojeni kanssa ja asiani olivat melko sekaisin. Lopulta, eri syiden takia, minulla todettiin vakava sairaus. Tämän asian, muun muassa, jätin kokonaan viime vuonna blogini ulkopuolelle, sillä se tuntui aivan liian henkilökohtaiselta täällä kerrottavaksi. Ehkäpä avaan sanaisen arkkuni vielä joskus myös terveyteni osalta täällä blogissa, kuka tietää. :) No, mutta loppujen lopuksi unohdin viime vuonna liikunnan lisäksi myös syömisestä huolehtimisen - söin ihan mitä sattuu ja miten sattuu. Tällaiset ravitsemus- ja liikunta-asiat eivät vain tuntuneet ollenkaan merkityksellisiltä, eikä minulla ollut ylimääräistä energiaa niistä huolehtimiseksi. Olen todella kiitollinen siitä, ettei minulle kerääntynyt kuin muutama lisäkilo viimevuoden aikana, sillä tilanne voisi varmasti olla paljon pahempikin tällä hetkellä! Joka tapauksessa, minun pitää todella alkaa kiinnittää uuden vuoden kunniaksi taas huomiota liikuntaan ja ruokailuun. Tavoitteenani on päästä eroon muutamista kiloista, mutta tärkeinpänä tietysti, haluan kohottaa kuntoani paremmaksi ja päästä taas kiinni säännölliseen elämänrytmiin. Postailen varmasti vielä myöhemmin lisää näistä asioista. :)

P.s. Pitäähän aina haaveilla tietysti myös pikkuruisesta ulkomaanmatkasta... ;)

// Sorry, only in Finnish this time. :) I was just writing about my hopes and dreams for the year 2013.
Let's make this year the best year of our lives!
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. love the skull bracelet!

  X Jenny
  Rocknrollerr.com

  Win a pair of velvet leggings on my blog:
  http://www.rocknrollerr.com/2013/01/give-away-black-velvet-leggings.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Love it too! Hope to find a bracelet like that from somewhere to buy. :)

   xx

   Poista
 2. Wishing all your hopes and dreams may come true dear!
  Btw love the pictures =)

  ♥ Denise

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh thanks sweetie for your lovely comment! :*

   Poista
 3. thank you for your comment!!! i follow you now!:) follow me back please!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for following hun! :)

   Poista
 4. Hi! Thanks for visiting my blog and suggesting we follow each other! I'm your newest follower :) I look forward to you following back!

  www.kacieskloset.blogspot.com
  www.daisyraeboutique.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for following Kacie! :))

   Poista
 5. Hey! rnx so much for your nice comment on my blog! Of course we can follow each other, it'll be a pleasure :) I'm following you now, by the way


  XOXO
  http://wildhearttts.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 6. Thanks for your lovely comment doll, lovely pics btw!

  Just followed you on GFC, waiting for yours;)

  xoxo

  http://juicyconfashions.blogspot.com

  VastaaPoista