keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Stars by Jonas Hallberg

Sain vihdoin ja viimein Nellylle tekemäni clutch-tilauksen käsiini maanantaina. Olin odottanut clutchien saapumista todella kovasti, mutta kun avasin paketin, koin aikamoisen pettymyksen. Paketista paljastui nude clutch ja pahoittelut siitä, että mustien clutchien kohdalla oli käynyt laskuvirhe. En siis saanut ollenkaan tilaamaani mustaa laukkua! Minua on harmittanut kovasti, sillä nude laukku on älyttömän upea, ja olisin halunnut sen myös mustana. Mutta eipä tällaisille voi oikein mitään... Täytyykin aloittaa mustan clutchin metsästys alusta. :) Tässä muutama kuva uudesta nudesta laukkuyksilöstäni:


Laukku tuntuu ihanan ylelliseltä kiiltävän pintansa sekä punaisen sisuksensa vuoksi. Laukku on myös juuri sopivan kokoinen! Erinomainen löytö siis 40 euron alennuksineen. :) Ja entisen nuden clutchini pilaantumisesta opin ainakin sen, että säilytän tätä uutta ihanaa laukkuyksilöäni visusti paketin mukana tulleessa dust bagissa aina silloin, kun laukku ei ole käytössä. :D

// I ordered this beautiful nude clutch from nelly.com's midseason sale, and it finally arrived. My former nude clutch got dark scratches from another bag in my wardrobe, so I didn't want to use  it anymore. That's why I'm really happy that I found this new clutch! And I like it very much. :)
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. love your posts. follow each other?

  http://iamaleena.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That's very nice to hear! Of course I will follow you! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ah, oon niin samaa mieltä! :)

   Poista
 3. Ihana laukku ja niin sun näkönen! :) Nyt tosiaan vaan huolehdit siintä, että pysyykin noin ihanan kiiltävänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru<3 Jep, pakko olla jatkossa vähän tarkempi! :D

   Poista