maanantai 19. marraskuuta 2012

Saturday night's outfit

Viikonloppu meni taas ohi hirvittävän nopeasti. En ehtinyt olla juuri koneella, joten postailutkin jäivät kokonaan väliin. No, nyt on ihanaa aloittaa uusi viikko rauhallisesti tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen. :) Kävimme tosiaan heti perjantaina katsomassa leffateatterissa Twilightin Aamunkoi 2:n, joka oli mielestäni yllättävän hyvä! En osannut odottaa tältä leffan toiselta osalta kovinkaan paljoa, sillä en pitänyt ensimmäistä osaa mitenkään kummoisena. No, nytpä sain ainakin selville, miten tämä elokuvasarja päättyi. :) Leffailun jälkeen innostuin vielä värjäämään hiukseni myöhään illalla, ja hyvä niin, sillä tyvikasvuni oli ihan kauhistuttava. Lauantai kului hieman asioita hoidellessa sekä Samin vanhemmilla vieraillessa. Laittauduin ennen kuutta, ja vietimme illan pienellä porukalla rennosti Aliasta ja Singstaria pelaillen sekä alkoholijuomia siemaillen. Yöllä käväisimme vielä paikallisessa muutamilla. Lauantain rientojen jälkeen oloni oli eilen melko kohmeinen, ja siksi vietinkin sunnuntain lähinnä sohvalla koomaillen ja tyhmiä sarjoja tuijotellen. :D

Farkkuliivi & clutch H&M // pitsimekko Vila // korkkarit Nly Shoes

Tällaisessa asussa vietin lauantai-iltaa. Halusin pukea ylleni jotain mukavaa ja hieman rockahtavaa, ja siksi päädyin yhdistelemään farkkuliivin valkoiseen pitsimekkooni. Vetäisin tukan ponnarille ja jätin meikinkin melko yksinkertaiseksi. Kokonaisuus oli mielestäni juuri sopiva rentoon illanviettoon. :) Mitä mieltä te olette tästä asukokonaisuudesta? Kuulin tänään ensimmäistä kertaa Bruno Marsin Locked out of heaven - biisin, ja jäin siihen heti koukkuun. Biisi on ihanan svengaava, siitä tulee hyvälle tuulelle. Siksipä biisi onkin juuri sopiva maanantai-päivään sekä alkuviikkoon. :) Kuunnelkaa tekin!

Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Oot ihan tajuttoman kaunis tapaus! Oon kateellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mitä tähän voi sanoa? Muuta kuin kiitos♥ Tosi kiva kuulla tällaisia kehuja. :)

   Poista
 2. Nyt on pakko kyllä yhtyä edelliseen kehujaan! Siis aivan uskomattoman kauniilta näytät! :) ja tuo mekko on ihana, mistä oletkaan löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awawaws, kiitos nyt vaan kovasti<3 Mulla on tuossa kaksi "mekkoa" päällekäin, pitsinen on Vilasta ja sen alla on sellainen H&M:n perusmekko. :)

   Poista