lauantai 10. marraskuuta 2012

More spikes and studs, please

Ymppäsin viimeisimpään nelly-tilaukseeni mukaan parit korut, joita en ole ehtinyt esitellä vielä teille. Koska olen ollut viime aikoina todella ihastunut kaikenlaisiin piikki- ja niittikoristeisiin, oli minun kotiutettava sivustolta yksi varsin piikikäs rannekoru sekä yhdet hyvin samantyyppiset korvikset itselleni! Taannoinhan esittelin blogissani jo Ginalta ostamani hopean värisen niittirannekorun sekä hopeat niittikorvikset, joista olen pitänyt todella paljon. Minun olikin saatava vielä lisää tällaisia rajuja koruja - tälläkertaa vain kultaisessa sävyssä!


Mitäs mieltä te olette näistä erilaisista niitti- ja piikkikoristeista sekä koruista, joita tuntuu olevan tällä hetkellä joka liike pullollaan; oletteko syttyneet niistä samalla tavalla kuin minä? :) Entä, mitä mieltä olette postaukseni kuvien koosta? Ajattelin, että voisin postailla kuvani jatkossa entistä isompina, mutta ovatko tämän postauksen kuvat jo liian isoja? Mielestäni suuret kuvat ovat plussaa blogeissa. :) Muokkasin sivuani muutenkin entistä selkeämmäksi, muun muassa bannerin osalta. Toivottavasti tykkäätte! Ainiin by the way, muokkaustyökaluni on edelleenkin jäissä. :D Tilanne sen suhteen ei ole siis edennyt mihinkään. Saan muokattua tällä hetkellä blogiani ainoastaan vaihtamalla kokonaan sivuni mallia. Tämä tarkoittaa sitä, että minun pitää aloittaa aina kaikki koodailut alusta, mikäli haluan muokata jotain kohtaa blogini ulkoasussa. Ja aina alusta aloittaminen on niin kovin työlästä, etten viitsi muokkailla tällä hetkellä paljoa blogini fontteja, värejä ynnä muita! Harmi sinänsä, sillä haluaisin kovasti viilata blogini ulkonäköä ja yksityiskohtia. En kyllä tiedä mitä teen, jos tämä muokkausongelma ei ratkea piakkoin... Olisi nimittäin ihan kiva saada muokkailtua omaa blogia aina silloin kun itse haluaa, helposti ja nopeasti.

Viikko onkin vierähtänyt taas yhtäkkiä lauantaihin. Lueskelin tuossa hiukan ihmisten lauantaimenoista, ja tuli itsellekin heti kunnon tanssifiilis, kun jotkut kirjoittivat aikeistaan juhlia. Huoh. Minä se vain olen edelleen kipeänä. No, jos nautiskelisin vaikka tuossa illan tullen pari siideriä, ja kuuntelisin jotain hyvää musiikkia. :)

Ihanaa viikonloppua puput 
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Ihanan rajuja koruja! :D Tosi siistejä!

  Olen samaa mieltä siitä että isot ja selkeät kuvat ovat plussaa. Mun mielestä tää sun blogin ulkoasu on tosi selkeä ja hieno, eli hyvin olet onnistunut. (:

  Ja tosi kurjaa kuulla että oot VIELÄKIN kipee! Ootko käynyt lekurilla uudemman kerran? Jos löytyis joku vähä enemmän symppis tohtori ku viimeks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikös olekin! Tykkään kanssa. ;)

   Ja kiitos tosi paljon, kiva saada vähän kommenttia tästä muokatusta ulkoasusta! :) En oo käynyt nyt lääkärillä uudelleen, pari viimeistä päivää olo on ollut jo selkeästi parempi, että josko tää tästä menis jo pikkuhiljaa itsellään ohi... :) Luulis menevän, on tätä sen verran pitkään jo kestänyt! :D

   Poista
 2. Vautsi vau! Hienoja koruja, minussa ei tosin taitaisi olla riittävästi munaa käyttämään noita :D

  Blogisi ulkoasu on mielestäni aivan ihanteellinen. Kuvat ovat parhaimmillaan juurikin näin, ettei niitä tarvitse tihrustaa silmät ristissä :D Tuossa kun selailin noita aikaisempia juttujasi ja kuvia niin aivan meni kylmiä väreitä joidenkin kuvien kohdalla, niin upeita ne oli :D Pointsit siulle!

  Yritähän parannella siellä itsesi, jotta pääset nautiskelemaan ihanasta syksystä! :)

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, enpä minäkään vielä hetki sitten uskonut innostuvani tällaisista koruista... :D

   Kiitos ihanista sanoistasi, todella kiva kuulla että pidät blogini ulkoasusta ja kuvista. :)) Ja kyllä tämä tautikin on jo paranemaan päin!

   Poista