torstai 1. marraskuuta 2012

“I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot!”

Kuten jo aiemmin kerroin, niin tein joku aika sitten nelly.comille tilauksen, ja sain haettua paketin postista toissa päivänä. Tilasin Nellyn alesta itselleni muutamat korkkarit sekä yhden mekon, ja näiden lisäksi tilaukseeni eksyi parit normihintaiset korut. Kuvaan korut erikseen, ja postailen mekosta sitten tarkemmin, kun saan kuvattua sen ylläni. Mallinsa takia siitä tuskin nimittäin saa otettua kovin fiksuja henkarikuvia! Tässä teille kuitenkin kuvamateriaalia tilaamistani korkkareista, jotka muuten osoittautuivat kaikki oikein ihaniksi. :)


Huhhuh, siinä siis aika pitkä litanja kuvia noista uusista rakkaistani! Mustat Helena-nimiset peruskorkkarit tilasin siksi, että omistan jo ennestään samat korkkarti nudeina, ja nudet korot ovat sopineet malliltaan jalkoihini ihan täydellisesti. Kun huomasin, että nämä mustat Helenat sai tilattua alennuksesta vain kymmenellä eurolla, päätin kotiuttaa ne uusiksi luottokorkkareikseni. :) Tietystihän naisen on omistettava tällaiset kaiken kanssa sopivat mustat peruskorkkarit, joilla voi juosta tarvittaessa vaikka maratonin! Koska en ole kovinkaan taitava koroilla kävelijä, luottokorkkareissani on vain pikkuruinen kahdeksan sentin korko. Tiedän, hiukan säälittävää. :D Kun löysin niiteillä ja timanteilla koristellut, suureen suosioon nousseet Forget your boyfriend -korkkarit alennuksesta low-mallisina, en epäillyt niiden tilaamista hetkeäkään. Korkkarit siirtyivät kyllä hyvin nopeasti ostoskoriin. :D Olin iloinen, että kenkiä oli jäljellä tässä vaaleassa sävyssä, sillä en olisi varmastikaan tilannut kyseisiä korkkareita muissa väreissä. Hintaa näille ihanuuksille jäi alennuksen jälkeen vain hiukan päälle 30 euroa. Ei siis juuri mitään! :) Paksukorkoiset remmikengät olivat hieman yllätyksellinen hankinta, sillä minun ei todellakaan ollut tarkoitus ihastua mihinkään tällaisiin kesäkenkiin. Niin pääsi kuitenkin käymään, ja kengät lähtivät kotimatkalle huokeaan kuuden euron hintaan. Paljoa halvemmalla kenkiä ei voi kyllä saadakaan! Pidän kengistä kovasti, mutta ajattelin laittaa ne toistaiseksi vielä pakettiin, odottelemaan ensi kesää sekä shortsikelejä. Kahdet muut korkkarit pääsevät kuitenkin hyvin todennäköisesti baarikäyttöön jo pitkälti ennen kesää... ;)  

Tilaamiani kenkiä löytyy edelleen Nellyn alesta; tällä hetkellä remmikengistä on jäljellä koot 36-40, mustista korkkareista koko 36 ja beigeistä korkkareista koot 36&37. Kannattaa kyllä käydä penkomassa nämä Nellyn alet, sillä tarjolla on tosi upeita arki- sekä juhlakenkiä ihan pilkkahinnoin! Alennuksesta löytyy myös todella kivoja vaatteita. :)) *Kuvalinkistä pääset suoraan nelly.com:ille.Mitäs mieltä olette näistä korkkareista? Entä oletteko te tehneet löytöjä Nellyn aleista? :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kenkiä!! Varsinkin nuo niittikorkkarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. :) Jep, noi niittikorkkarit on kyllä ihan mielettömät! Toivottavasti kaikki niitit ja timantit vaan pysyy vauhdissa mukana, kun nämä korot pääsee käyttöön... :))

   Poista
 2. AHH, Forget your boyfriend... Puhdasta kenkärakkautta!

  Tosi mahtavia nuo muutkin. Ei naisella voi koskaan olla liikaa kenkiä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kenkärakkautta parhaimmillaan! Kiitos. :)) Oon niin samaa mieltä! Pitää olla valinnanvaraa oikein kunnolla. ;)

   Poista
 3. Tästä postauksesta tuli mieleen, että eikös joskus muinoin ylimysmiehet käyttäneet korkokenkiä? :D Olikohan korkokengätkin siten siis miesten tekosia? ;)
  Joka tapauksessa, kenkiä ei voi olla liikaa! Siitä, kun alkaa laskeskelemaan kenkiä ja jokaiselle vuodenajalle ja juhlalle ja tilaisuuteen ja töihin, niin yllättävän monta kenkäparia löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä pointti! Itsekin muistelisin jotain tuon suuntaista, joten saattavathan ne ollakin miesten keksintö... :D Ja niinpä! Itse suosin yleensä eniten monikäyttöisiä ja mahdollisimman yksinkertaisia kenkiä, mutta silti niitä kenkäpareja on joka kaappi pullollaan. :))

   Poista