perjantai 12. lokakuuta 2012

We’re beautiful like diamonds in the sky

Heippa kaikki ihanat ihmiset! Taas on perjantai, ja viikonloppu on siis aivan kulman takana. :) Viikot kuluvat kyllä niin hirvittävän nopeaan tahtiin, ettei mitään järkeä. Vastahan oli maanantai ja kirjoittelin postauksessani hieman viikonlopun suunnitelmista, mutta tokaisin sitten, että ei mennä vielä asioiden edelle, kun uusi viikko on lähtenyt vasta käyntiin. Ja sitten, yhtäkkiä onkin taas perjantai. No, nyt viikko alkaa olla jo sillä mallilla, että uskaltaa ajatella enemmän niitä viikonloppusuunnitelmia. :) Tämän illan vietämme S:n ja F:n kanssa rauhallisesti kotosalla, mutta huomenna kaikki rauhallisuus haihtuukin sitten savuna ilmaan, kun saan vieraakseni ihastuttavan ystäväni! Ja  mikä parasta, viimeisimmän tiedon mukaan myös toinen ystäväni olisi tulossa istumaan iltaa kanssamme, joten, tervetuloa naiset♥ Täytyykin laittaa jo kamera lataukseen huomista varten. ;) Odotan todella innolla aina tällaisia illanistujaisia, sillä en näe nykyään kovin usein ystäviäni - nykyisessä asuinpaikassamme minulla on vain pari ystävää, ja koska jokaisella on omat kiireensä, ei heitä tule nähtyä kovin usein. Loput ystävistäni asuvatkin sitten kauempana, ja siksi heitä tulee nähtyä vielä harvemmin kuin lähempänä asuvia ystäviä. Toivon usein, että pystyisin näkemään kaikkia ystäviäni useammin, mutta toisaalta, yksi parhaista asioista ystävyydessä on mielestäni juurikin se, ettei välimatka pysty erottamaan ihmisiä toisistaan. He, jotka haluavat pysyä ystävinäni, pysyvät minulle läheisinä siitä huolimatta, kuinka usein heitä näen. :)

Eilen esittelin hieman tukkauudistustani, ja seuraavista asukuvista näette tuon kyseisen uudistuksen vielä paremmin. Asukuvat ovat eiliseltä, jolloin pukeuduin jälleen melko rennosti. Olin oikein tyytyväinen asuun, mutta jotenkin minusta tuntuu, ettei kokonaisuus pääse kunnolla oikeuksiinsa näissä kuvissa. Asu näytti siis mielestäni paljon paremmalta livenä! Haluan laittaa silti nämä kuvat esille, sillä asukuvia tulee muutenkin postailtua niin harvoin. :)

Biker-takki & housut H&M // pusero Lindex // huivi Cubus // korokepohjanilkkurit Duffy (ellos) // clutch Rodokselta

Minusta on tullut kyllä aivan liian kriittinen näiden asukuvien suhteen; yleensä haluaisin jättää nämä harvatkin postauksieni asukuvat julkaisematta joidenkin ihmeellisten pikkuvirheiden takia. Tämän postauksen kuvissa minua ärsytti kovasti nuo housuni - vihaan housuja, jotka jäävät polvista kymmenelle kurtulle, ja joiden lahkeet eivät pysy kunnolla kengissä. Tällaiset pikkuviat näyttävät kuvissa paljon pahemmilta kuin luonnossa, ja ainakin itse kiinnitän niihin heti huomioni. No, minkäs perfektionisti luonteelleen mahtaa! Sami tokaisi minulle juuri eilen, että minun pitäisi vaihtaa alaa ja alkaa tutkia asioita, joita muut ihmiset eivät näe, kun kiinnitän aina mitä olemattomimpiin asioihin huomioni. :D Mutta ainahan sitä on itseään kohtaan kriittisempi kuin muita kohtaan; en huomaa yleensä muiden ihmisten ulkonäössä tai pukeutumisessa samoja pikkuvikoja kuin mitkä huomioin omassa ulkonäössäni tai pukeutumisessani. Pitäisi varmaan laittaa se henkilökohtainen suurennuslasi syrjään. :) 

Seuraavaksi ajattelin lähteä kävelemään hieman Fridan kanssa, kun sääkin näyttää tosi mukavalta. Aurinko paistaa, jeiij. :) Ulkona oli eilen illalla ihan älyttömän kylmä! Jouduin laittamaan paksun ulkoilutakin päälleni, kun lähdin käytäämään Fridaa pihalla. Vähän kauhistuttaa, kun sää-lähetyksessä puhuttiin jo jotain lumen satamisesta. Eikai nyt vielä? Itse en ainakaan välitä lumesta yhtään! Mutta kai ajatukseen lumesta pitää taas vain tottua, sitä kun kuitenkin sataa ennemmin tai myöhemmin. Onneksi ei ainakaan ihan vielä. Hihih, jamitetaan tätä perjantaita eteenpäin seuraavan mahtavan biisin tahdissa!


Kivaa viikonloppua
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tukka! Mäki haluun tommosen pitkän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, voi kiitos ihana! :) Tilaamallahan tuon saa, jos ei malta odottaa oman tukan kasvua. :))

   Poista
 2. Tuo sun paidan malli on aika ihana ja väri on myös aika kiva :)

  Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Toivottavasti sullakin on ollut ihana viikonloppu! :))

   Poista
 3. Onneksi rututtomat housut on joko tärkätty tai sitten on käytetty photoshopin taikaa, että kyllä useimmilla meistä taitaa olla polviruttuiset housut. :)

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha, kiitos että muistutit asiasta! Joskus sitä on vain vähän liian kriittinen pienimmissäkin asioissa. :)

   Poista