perjantai 5. lokakuuta 2012

New shoes, shoe news

Ah, rakastan uusia syysnilkkureitani. Tarkoitan nyt siis niitä kahta paria, jotka kerroin tilanneeni Elloksen kenkäkampanjasta tässä postauksessa. Sain kengät käsiini, tai hmm siis jalkoihini, eilen, ja olin kyllä onnesta soikeana - molemmat kengät olivat todella upeat! Ja ne istuivatkin hyvin jalkoihini. Tässä muutamia syksyisiä kuvatuksia nilkkureista. :)


Hahah, joissain kuvista nilkkani ja sääreni ovat miten sattuu, mutta ei välitetä siitä! Sammaleinen maa oli hieman epätasainen ja todella pehmeä kuvausalustana. :D Mutta mitäs tykkäätte näistä kenkäuutuuksista? Itse tykkään todella kovasti, varsinkin noista harmaista nilkkureista. Niiden tuoteselosteessa luki muuten muistaakseni, että kengät olisivat beiget, mutta nuo ovat kyllä mielestäni ennemminkin harmaat kuin beiget. :D Antaisin tästä pienen miinuksen Ellokselle, mutta toisaalta, huomasin kyllä jo kenkiä tilatessani, että nilkkureiden väri on kaukana beigestä. Pidän silti nilkkureiden väristä kovasti - ja valikoimastani puuttuikin juuri tämän väriset yksilöt! Ihastuin erityisesti kenkien malliin; ne ovat todella sirot ja tukevat, mutta samalla kevyet jalassa.

Pidän mustista korokepohjanilkkureistakin paljon, mutta niiden käyttäminen saattaa vaatia hieman totuttelua - minulla kun ei ole ollut aikaisemmin yksiäkään tämän mallisia kenkiä! Suosin yleensä todella siron mallisia kenkiä, mutta nämä nilkkurit ovat astetta järeämmät, ja niissä on varttakin hitusen enemmän kuin muissa nilkkureissani. Kenkien nauhat voi sitoa pienenä ekstrana kengän varren ympärille, mikä on mielestäni aika erikoinen juttu. En ole kuitenkaan ihan varma vielä, millä tyylillä aion jatkossa sitoa nauhat - täytynee hieman harjoitella! Tulen varmastikin käyttämään näitä mustia nilkkureita enemmän housujen kuin sukkisten kanssa, sillä uskoisin kenkien passaavan paremmin pillihousujen kuin sukkisten pariksi. :)

Olettekin varmaan huomanneet, mutta pitää silti mainita eräästä tärkeästä asiasta; viikonloppu on taas aluillaan! Olen todella hyvillä mielin, vaikka viikonloppumme tuleekin olemaan melko tylsä ja rauhallinen. Sami on koko viikonlopun töissä, ja me tulimme taas vaihteeksi eilen Fridan kanssa vanhemmilleni. Ihmettelette jo varmaan, että miksi luuhaan niin usein täällä landella vanhempieni luona, mutta pakko myöntää, että viihdyn täällä hyvin. Äitini on minulle todella tärkeä, ja tykkään viettää aikaa hänen kanssaan.  Meillä on aina ihan omat inside-jutut! Täällä on tietysti myös siksi kiva olla, ettei tarvitse huolehtia ruoan laitosta eikä tarvitse olla yksin, ja Fridakin saa olla paljon vapaana ulkosalla. Siinä tulikin aika monta hyvää syytä. :) Ja nämä rauhalliset viikonloput ovat huippuja tietysti siksi, että saan keskittyä kunnolla bloggaamiseen! Toivottelen jo tässä vaiheessa teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua, vaikka saatankin palata vielä illemmalla kirjoittelemaan lisää, jos ehdin. :) 

Hyvää viikonloppua ihanat

P.s. Muistutan teitä edelleen siitä, että liityin juuri instagramiin! Minua pääsee siis seuraamaan instagramissa nimimerkillä julia_dnp, ja kertokaa mulle myös niitä teidän nimimerkkejä, jos teillä sellaisia on! :))
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat popot on kyllä! Omaa silmää miellyttää varsinkin nuo ylemmät :)

    http://emmahiltunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista