torstai 18. lokakuuta 2012

Outfit 1810

Heipsan! Tänään onkin ollut tosi kiva päivä. :) Herättiin aikaisin aamulla, pakattiin viikonlopun kamat kasaan ja ajeltiin vanhempieni luokse. Jätettiin sitten kamppeet ja Frida vanhemmilleni, ja otettiin suunnaksi Lempäälän Ideapark!  Sovittiin Samin kanssa eilen, että lähdetään viettämään yhteistä vapaapäivää Ideaparkiin - shoppaillaan hieman ja käydään syömässä jossain. No, paikan päällä kierrettiin sitten tietysti heti tärkeimmät liikkeet läpi; tällä kertaa S löysi kuitenkin suuremmat ostossaaliit, kun osti itselleen farkut sekä kengät. Oma ostossaaliini jäi pariin toppiin sekä muutamiin asusteisiin. Niistä sitten myöhemmin lisää. :) 

Pohdittiin pitkään, missä käytäisiin syömässä, ja päädyttiin Pancho Villaan. Täytyy myöntää, että oltiin molemmat ensimmäistä kertaa ruokailemassa kyseisessä raflassa! Paikasta ja ruoasta jäi kyllä ihan positiivinen vaikutelma. :) Valitsin itselleni hiukan tylsästi vain kanasalaatin, mutta annos oli todella reilu ja vei nälän mennessään paremmin kuin hyvin! Annoksessa oli kanan ja salaatin lisäksi hiukan riisiä, ravintolan omaa leipää sekä nachoja salsan kera. Nammm! Jaoin pienen kuvan tuosta herkullisesta annoksestani aikaisemmin instagramin puolella. Samikin tykkäsi kovasti omasta ateriastaan, joten varmasti käväistään  uudelleenkin Pancho Villassa tulevaisuudessa. :) Syömisen jälkeen kollasimme vielä muutamat liikkeet läpi ennen kotiin lähtöä. Nyt olemmekin sitten täällä vanhemmillani taas viikonlopun yli. :)

Karvaliivi, housut & nilkkurit H&M // pusero Vila // laukku Guess

Tässä muutamat kuvat tämänpäiväisestä shoppailuasustani. Melkein kaikki otetuista kuvista ylivalottuivat jotenkin kummallisesti salaman takia, ja näidenkin kuvien värejä jouduin hieman muokkaamaan, jotta vaatteideni värit eivät näyttäisi ihan epämääräisen haaleilta. Kasvoni jäivät kuitenkin harmillisen valkoisiksi! Mutta joka tapauksessa, tykkäsin tästä asukokonaisuudesta kyllä hirmuisen paljon. :) Tosin tuossa karvaliivissä oli sisätiloissa hetkittäin todella tukalat oltavat... Mitäs te tykkäätte tästä asukokonaisuudesta?

Nyt lähden huilimaan hiukan, mutta pysykäähän kuulolla; huomenna blogissani alkaa nimittäin se jo jokusia kertoja hehkuttamani arvonta! Kivaa illanjatkoa teille, ja huomiseen! :))
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Todella ihana kokonaisuus! :) Mulla onkin nyt hommaa lukea kaikki viime aikoina julkaistut postaukset, kun en ole vähään aikaan koneelle päässyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)) Haha, no sulla on ainakin sitten tekemistä! Välillä tulee kyllä oikein ahdistus jos ei ole ehtinyt lukea pitkään aikaan kenenkään blogeja, mutta toisaalta sitten on tosi ihanaa kun on kunnolla aikaa ja saa rauhassa syventyä lukemaan. :)

      Poista