torstai 11. lokakuuta 2012

New hairlook

Instagramin puolella minua seuraavat saivatkin jo eilen hieman vihiä postilaatikkoomme tipahtaneesta mustakeltaisesta paketista. Tuo paketti oli Rapunzel of Swedeniltä, ja se sisälsi uudet clip on -pidennykset itselleni! Olin pohtinut jo pitkään uusien pidennysten tilaamista, sillä entiset klipsipidennykseni olivat menneet aika huonokuntoisiksi. Halusin koittaa tällä kertaa jotain hieman laadukkaampaa, ja päädyin tilaamaan pidennykseni Rapunzelilta. Paketti saapui todella nopeasti kolmessa päivässä, ja olin kyllä melko jännittynyt saadessani sen eilen käsiini. :)


Tilasin pidennykseni 60 cm:n pituisena, sävyssä 2. Jouduin miettimään melko pitkään tuota pituutta ja sävyä; en osannut oikein hahmottaa kuinka pitkät 60 senttiset hiukset ovat, ja mietin myös, onko sävy 2 liian vaalea minulle. Tiesin, että sävyn 2 pidennykset tulevat olemaan hiukan omia hiuksiani vaaleammat, mutta halusin silti tilata pidennykset kyseisessä sävyssä - haluan nimittäin omatkin hiukseni hieman vaaleammiksi ja pehmeämmän sävyisiksi. Toivottavasti siis oma tukkani mätsää pian näihin pidennyksiin! Ja mitä tuohon tukan pituuteen tulee niin... No, nyt pitäisi olla ainakin riittävästi mittaa hiuksissa! Haha. :D Pidennykset ovat hieman pidemmät kuin olin ajatellut, mutta äkkiäkös näihin tottuu - ja jos latvat menevät huonoiksi, on ainakin varaa lyhentää. :) Näihin uusiin hiuksiin saa varmasti tehtyä  todella näyttäviä kampauksia! Nyt pitääkin alkaa harjoitella kalanruotoletin tekemistä, sellaisesta kun olen haaveillut jo pitkään. :) Kävin leikkuuttamassa tänään kampaajalla hiukan omaa tukkaani, jotta klipsipidennykset sopisivat paremmin hiusteni joukkoon. Leikkaus tuli kyllä tarpeeseen, sillä edellisestä saksimisesta oli jo aikaa, ja hiukseni olivat aivan ylikasvaneet. Tukkaani kevennettiin ja kerrostettiin reilusti joka puolelta. :) Seuraavassa kuvassa näette uuden hiuslookini pidennysten kera!


Mitäs tykkäätte tästä tukkauudistuksesta? :)

P.s. Viimeaikoina blogiini on ilmoittautunut monen monta uutta lukijaa, kiitos teille kaikille ja tervetuloa mukaan! ♥ Tulen aina niin kovin iloiseksi jokaisesta uudesta lukijasta. :)) Muistakaahan, että kysymyksiä voitte esittää milloin vain niin täällä blogin puolella, sähköpostitse kuin formspringissäkin. Ja otan myös postausehdotuksia mielelläni vastaan milloin tahansa! 
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat pidennykset! :) sopii sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti<3 Tosi mukava kuulla!

      Poista