torstai 25. lokakuuta 2012

Just because it burns doesn't mean you're gonna die...

 ...you've gotta get up and try try try.

Ulkona on aivan ihana sää, aurinko paistaa kauniisti ja ilma on hieman kirpakka. No, flunssani ei ole hellittänyt tietysti vieläkään, joten en oikein pääse ulos nauttimaan tuosta ihastuttavasti syyssäästä. Minulla on edelleen hieman lämpöä, mutta oloni on muuten jo hiukan pirteämpi. Halusin uhmata flunssaani sen verran, että keräsin viikko sitten Ideaparkista ostamani kamppeet kasaan, ja kuvasin ne aurinkoisella parvekkeellamme. Vielä kun en ollut saanut aikaiseksi esitellä uutukaisiani täällä blogin puolella! Tässä siis muutamia otoksia näistä viimekertaisista, hmm, hieman erityylisistä ostoksistani. ;)


Kuten kuvista huomaatte, niin tyylini on menossa ehkä hieman räväkämpään suuntaan. Saa nähdä, onko se hyvä vai huono asia! :D Rakastan todella paljon vihreää, kultaisilla metalliyksityiskohdilla koristeltua toppia, jonka löysin Mangosta. Hiukan hassua tietty hamstrata tällaisia hihattomia toppeja näin talvea vasten, mutta enköhän kuitenkin löydä topeille käyttöä. :) Ja mitä tuohon ensimmäisen topin väriin tulee, niin en voi sanoa muuta kuin awwwwws Pakko saada vaatekaappiin muitakin vaatteita armynvihreässä värissä, pakkopakkopakko! Olen ihan hullaantunut kyseiseen väriin. Löysin myös love vintage life - tekstillä varustellun topin Mangosta. En edes muista, milloin olisin viimeksi hankkinut itselleni jonkun printtipuseron... Mutta täytyy myöntää, että minua on alkanut viehättää viimeaikoina kaikki tällaiset kuvalliset/tekstilliset paidat! En sitten tiedä, ovatko nämä printtipuserot omalla kohdallani vain jokin hetkellinen, ohimenevä villitys. :) Se jäänee nähtäväksi! Ihanan pehmeän ja runsaan, luonnonvalkoisen huivin löysin H&M:ltä. Huivi on niin kiva, että sellainen on ostettava varmastikin talvea varten vielä myös mustana! No, mitä sitten kuvissa näkyviin uutuuskoruihini tulee, niin pohdin kyllä pitkään, ostaisinko ne vaiko en. Löysin sekä rannekorun että korvikset Gina Tricotilta, ja ihastuin niihin välittömästi. Jäin kutenkin pohtimaan, sopivatko korut loppujenlopuksi yhtään tyyliini. Hetken pohdittuani päätin romuttaa kaikki epävarmat ajatukseni, ja astelin rohkeasti hymyssäsuin kassalle. Enkä ole katunut päätöstäni vielä yhtään! Itseasiassa, saattaa olla, että koruvarastooni pesiytyy lähipäivinä lisääkin erilaisia niittikoruja... ;) Haha, taisin siis menettää sydämeni näille ronskin suloisille detaljeille! Mitäs te pidätte tämänkertaisista ostoksistani? :)

Haluan muistuttaa teitä edelleen tuosta tämän viikon loppuun saakka käynnissä olevasta arvonnasta, jonka palkintona on upea GT:n huivi. Lisää osallistujia kaivataan, sillä kovinkaan moni ei ole ainakaan toistaiseksi käynyt ottamassa osaa kyseiseen arvontaan. :) Osallistumaan pääset täällä. Tähän loppuun linkkaan vielä Pinkin uuden Try -biisin.  Tykästyin kappaleeseen heti ensikuulemalta, ja nyt olen kuunnellut biisiä toistuvasti alusta loppuun useita kertoja. Ainiin, ja jos ette ole nähneet kyseisen biisin musavideota, niin se kannattaa ehdottomasti vilkaista, siinä on nimittäin aivan mieletön tanssikoreografia! Ainakin itse tykkäsin kovasti. :)

Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Todella kivan näköisiä ostoksia ja välillä voi kokeillakin jotain uutta :) Printit piristää kivasti asuja.

  Paranemisia sinne! Mulla on ollut loman jälkeen koko ajan nenä tukossa, ilmeisesti mun olisi pitänyt jäädä sinne lämpöiseen vaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Reetta! On kyllä tosi mukavaa kokeilla välillä jotain erilaista. :)

   Haha, sun olisi pitänyt joo ihan selvästi jäädä reissuun pitemmäksi aikaa! ;)

   Poista