tiistai 9. lokakuuta 2012

Glitteriä kynsille

Tilasin joku aika sitten pretty.fi -sivustolta testiin muutamia kynsituotteita, joita en ole ehtinyt esittelemään vielä täällä blogin puolella. Paketista paljastui väritön, hopeista glitteriä sisältävä kynsilakka, pieni purkillinen vaaleaa glitterihilettä, sekä pakkaus erilaisia kynsikoristeita. Koristepakkaus sisältää pikkuruisia helmi- ja sydänkoristeita sekä pinkkiä glitterihilettä. Näiden tuotteiden lisäksi tilasin sivustolta muun muassa tekoripsiä sekä ripsentaivuttimet, mutta pääasiassa tilaukseni oli melko glitteripainoitteinen. :D

Olen testaillut jo muutamia kertoja glitterilakkaa sekä vaaleaa glitterihilettä, ja ne ovat osoittautuneet oikein hyviksi tuotteiksi! Niillä on saanut loihdittua näyttävät kynnet nopeasti ja näppärästi. :) Ainoa miinuspuoli on ilmennyt glitterilakan poistamisessa - lakan hileet on ollut todella hankala saada irti kynsistä. Mutta tämähän on ihan yleinen ongelma varmastikin suurimmassa osassa glitteripitoisista lakoista! Koristepakkauksen pinkki glitteri pääsi ensimmäistä kertaa tänään testiin, kun lisäsin sitä kynsiini viininpunaisen lakan pariksi. Nähtäväksi jää vielä, miltä helmi- ja sydänkoristeet näyttävät kynsissä. :)  


Olisin halunnut tilata pretty.fi -sivustolta myös koristelakan, jolla saa piirrettyä kynnen pinnalle erilaisia kuvioita. Harmikseni kaikki itseäni miellyttävät sävyt olivat kuitenkin loppuneet kyseisistä koristelakoista! Täytyykin mennä taas pian penkomaan sivustoa, jos koristelakkoja olisi sattunut tulemaan lisää eri sävyissä. :) Haluan mainita tuosta pretty.fi -sivustosta vielä sen verran, että sivustolta tilaaminen oli todella yksinkertaista, ja toimitus tapahtui hyvin nopeasti kahdessa päivässä. Tilauskokemukseni oli siis pelkästään positiivinen! Jos te ette ole tutustuneet vielä pretty-fi -sivuston tarjontaan, tai haluaisitte hankkia vaikkapa uusia kynsitarvikkeita, kannattaa käydä tutkimassa kyseisen sivuston tuotteita! Sivustolle pääset klikkaamalla postauksen lopussa näkyvää *kuvalinkkiä. :)

Kuten jo alussa mainitsin, niin askartelin tänään itselleni uudet kynnet; kynsissäni käytin Mavalan Top coat fixatoria, MNY:n kynsilakkaa sävyssä 265, sekä pretty-fi -sivustolta tilaamani kynsikoristepaketin pinkkiä glitterihilettä. Levitin aluksi kynsille yhden kerroksen läpinäkyvää lakkaa, ja sen kuivuttua lisäsin kynsien kärkiin MNY:n viininpunaista lakkaa. Märän lakan päälle lisäsin vielä glitterihileet, ja annoin kuivua. Lopuksi viimeistelin kynnet kerroksella läpinäkyvää Top coat fixatoria, joka kiinnitti glitterit kunnolla paikoilleen. Kynsistä tuli ihan kivat, vaikkakin glitterin levittäminen oli melko haastavaa. :D Tarkoituksenani oli laittaa glitteriä vain viininpunaisen kynsilakan rajalle, mutta osassa kynsistä glitterit levisivät hieman laajemmalle alueelle. No, ehkäpä nämä kynnet toimivat parin päivän ajan! :) Postauksen viimeisissä kuvissa näkyvät kaikki kynsienlakkausprosessissa käyttämäni tuotteet.


Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Kun joskus erehtyy tuijottelemaan kynsitarvikekuvia, niin mulle ainakin tulee heti hinku koristella omia kynsiä ees vähän jollain ekstralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, oon huomannut itsekin saman. :)) Ihan huippua, että liityit lukijaksi! Tervetuloa mukaan<3

   Poista
 2. Todella kaunis manikyyri, ihania kimalteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Senja! :)) Noita kimalteita täytyy kyllä hankkia muissakin sävyissä!

   Poista