lauantai 27. lokakuuta 2012

Flunssa on kaapannut Julian

Tiedättekö, olen tällä hetkellä TODELLA turhautunut. Luulin jo eilen, että tämä viimepäivien nuhakuumeiluni on menossa ohi, ja että pääsen pikkuhiljaa kiinni normaaleihin rutiineihini. No, mitä vielä. Minulla on edelleen kuumetta, ja kaiken lisäksi, toinen silmäluomeni TURPOSI yhtäkkisesti eilen illalla! Minulla ei ole ikinä ollut silmätulehduksia, mutta nyt sellainen on sitten ilmeisesti iskenyt vasempaan silmäluomeeni. Voin kertoa, ettei tunnu kovin mukavalta. Olin suunnitellut tälle päivälle hieman valokuvailua ja päivän asu -otoksia, mutta eivätpä nuo jutut onnistu oikein täältä sängystä käsin. Varsinkaan, kun näytän ihan mielipuolelta turvonneen silmäni kanssa. :D Parempi siis, että unohdetaan ne kuvailut nyt tältä erää (vaikka kuvat tämänhetkisestä nassustani olisivat varmasti enemmän kuin hyvää viihdettä hehe)... No, onneksi ainakin tämä datailu onnistuu, niin ei tarvitse lojua ihan toimettomana. Toivon todella, että tämä nuha-kuume-silmätulehdus-mikälie -kauhistus menee mahdollisimman nopeasti ohi - en nimittäin jaksaisi maata enää päivääkään. Tämä on nyt viides päiväni kuumeessa, ja arvaatte varmaan, että tähän touhuun alkaa pikkuhiljaa palaa käpy oikein kunnolla. Kaikista eniten ärsyttää tietysti se, etten pysty tekemään kunnollisia postauksia, vaikka täällä sängynpohjalla läppärini kanssa makaankin. Ajatus ei vain kulje yhtään, enkä jaksa jatkuvasti olla lainailemassa muualta kuvia, kun en kykene heilumaan oman kamerani kanssa. Anteeksi siis näistä viimeaikaisista ei-niin-viihdyttävistä postauksistani, mutta ymmärrätte varmaan. :)


Onneksi musiikki on piristänyt kummasti näitä sairaspäiviäni. Olen ihan koukussa Loreenin biiseihin, esimerkiksi tämä ylle linkitetty My heart is refusing me on ihan loistava. Loreen on kyllä todella ilmiömäinen laulaja, ei voi muuta kuin tykätä! :) Ja ilman mitään kummempia aasinsiltoja, Loreenista suoraan arvonta-asiaan: viime viikon lopulla startannut blogini synttäriarvonta päättyy huomenissa - osallistumisaikaa on siis enää vain tämä ja huominen päivä. Käykäähän vielä osallistumassa, mikäli mielitte itsellenne upean, taideteosta muistuttavan huivin! Osallistumaan pääset täällä, ja linkin takaa löytyy myös tarkempia kuvia arvonnan huivipalkinnosta. Arvon voittajan sitten maanantaina. :)

Mitäs teille kaikille kivoille kuuluu? Onko teillä tälle lauantaille mitään suunnitelmia? Entä juhliiko kukaan halloweenia? :)  Itse en ole ikinä viettänyt halloweenia mitenkään erityisesti, varmaankaan siksi, kun kaveriporukassani ei ole ollut tapana juhlistaa sitä. Mutta nyt kun ensilumikin on satanut, voisi varmaan pikkuhiljaa alkaa miettiä pikkujoulukautta ja omien pikkujoulujen järjestämistä... Haha, minun ei tarvitse kuin ajatella pikkujoulut-sanaa, ja oma sisäinen partyplannerini herää samassa eloon. Parempi siis varmaan, että lopetan tähän paikkaan asiasta höpöttämisen. :))

Ihanaa viikonloppua! 
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti