maanantai 1. lokakuuta 2012

Black and white

Halusin aloittaa blogissani tämän uuden viikon sekä uuden kuukauden inspiroivilla kuvilla, mutta sopivia otoksia etsiessäni kiinnitin huomioni jostain syystä pikemminkin ajatuksia herättäviin kuin ihanan inspiroiviin kuviin. Tässä siis joitakin hyvin kauniita, ja useita todella puhuttelevia otoksia kuluvan maanantain ja lokakuun ensimmäisen kunniaksi!


Toivottavasti teidän viikonloppunne sujui hyvin, ja pääsitte aloittelemaan uuden viikon energisesti. :) Itse olen edelleen todella väsynyt tapahtumarikkaasta viikonlopustamme, vaikka sainkin nukkua tänä aamuna pitkään. Tuntuu, että energiat ovat ihan nollissa! No, ehkä se tästä. Ajattelin lähteä pian Fridan kassa ulos, jos vaikka piristyisin hieman raittiissa ulkoilmassa. :) Palailen vielä myöhemmin postailemaan muutamat kuvat lauantailta, ja kertomaan hieman viikonlopun tunelmista. Mutta nyt, oikein kivaa päivänjatkoa teille! :*

Postauksen kuvat weheartit.com
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Joskus vahvoja tunteita herättävät kuvat ovatkin parempia, kuin pelkät kivalla-fiiliksellä valitut kuvat. Esimerkiksi barbi-naamakuva ravisteli itseäni, kun olen taas viime aikoina saanut painiskella oman häiriöisen minäkuvani kanssa laatuun "tarvitsen kauneuskirurgiaa eikun siis terapiaa."

  Voimaa loppuviikkoon, kyllä se siitä taas lähtee!

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa! Ja kyllä, kyseinen kuva kolahti muhunkin juurikin samantyyppisestä syystä. Kiitos, ja tsemppiä myös sinne suunnalle! Kyllä se tästä. :)

   Poista