maanantai 17. syyskuuta 2012

Sormet piiloon!

Bongasin elle.fi -sivustolta jutun muodikkaista hanskoista, ja koska hanskat alkavat olla näin syksyn tullen hyvin ajankohtainen asuste pukeutumisessa, päätin pihistää sivustolta muutaman kuvan tänne blogiini. :)


Erilaisilla hanskoilla voi muuttaa nopeasti asun kuin asun ilmettä, ja hanskoista on myös suuri apu viimaisilla sekä kohmeisilla syyskeleillä. Tänä syksynä hansikkaita saa käyttää rohkeasti! Uskaliaimmat voivat siis jättää mustat nahkahanskansa sinne eteisen hyllyn koriin lapasten ja pipojen sekaan, ja räväyttää kunnolla piilottamalla sormensa villeihin kuoseihin, väreihin sekä tekstuureihin. Elle.fi -sivuston mukaan näytönslavojen hansikasamuodissa nähtiinkin kekseliäitä yksityiskohtia, yllättäviä kuoseja, metallin sävyjä, sporttisia vauhtiraitoja ja juhlallisia strasseja, helmiä sekä pitsiä.

Olen itse melko huono käyttämään erikoisia hansikkaita. Omistan kolmet hanskat: yhdet tavalliset tekonahkaiset, yhdet nahkaiset, joissa on koristeina pikkuruiset rusetit ranteissa, ja yhdet räheämmät tekonahkaiset, joissa kämmenselät ovat avonaiset. Olen siis pysynyt tiukasti turvallisella, mustalla mukavuusvyöhykkeellä tässä hanska-asiassa. :) No, ainakin mustat sopivat lähestulkoon asuun kuin asuun. Tietysti olisi ihanaa säväyttää asuja välillä hankkimalla jotkut erikoisemmat hansikkaat, mutta jotenkin minusta tuntuu, että ne hautautuisivat kuitenkin hyvin nopeasti sinne asustekorin pohjalle. Ehkä voisin aloittaa erikoisempiin hanskoihin tutustumisen hankkimalla vaikkapa ruskeat nahkahanskat itselleni! :) Tässä vielä joitakin omia suosikkejani Asoksen, H&M:n sekä Mangon hansikasvalikoimista.

Millaisia hansikkaita te käytätte? :) 
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Onpas nuo ekassa kollaasissa olevat hanskat kivan erilaisia, varmasti piristäisi päivää joku noista :)

  Mä käytän aina mustia hanskoja talvella paitsi lapasia mulla on joitain eri värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja jotkut erikoiset hanskat toisi kyllä hauskaa ilmettäkin asuihin. :) Oot siis samanlainen hanskojen käyttäjä kuin mäkin. :))

   Poista