torstai 20. syyskuuta 2012

Outfit 2009

Heipsan! :) Vetäisin tänään ensimmäistä kertaa viime talven jälkeen ihanan karvaliivini ylleni, ja voi vitsi kuinka kivalta se näyttikään. Täytyy yrittää käyttää kyseistä liiviä mahdollisimman usein tässä syksyn ja tulevan talven aikana! Valkoinen neulepuseroni on ollut jostain syystä aina niiden harvoinkäytettyjen vaatteiden joukossa, vaikka siitä kovasti pidänkin. Tänään sekin pääsi kuitenkin käyttöön pitkästä aikaa. Tälle syksylle olen haaveillut samantyyppisestä neuleesta tummansinisenä, saa nähdä tuleeko sellainen hankittua vielä. :)


Karvaliivi, neulepusero & nilkkurit, H&M
housut, Gina Tricot
laukku, Your Face
kaulakoru, Seppälä

Jätin tällä kertaa suosilla rannekorut ja kellot pois ranteistani, koska yhdistelin näyttävän kaulakorun ja laukun asuuni. Minulla on usein aika reilustikin ranteissani helyjä, joten aluksi tuntui hiukan oudolta poistua kotoa paljain rantein. Siihen tottui kuitenkin nopeasti. :) Mitäs mieltä olette näistä tämänpäiväisistä asukuvista? Ne ovat hieman erilaisia kuin aikaisemmin, ja kuvat ovat kooltaankin isompia! Entä mitä pidätte asuvalinnastani? :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Todella sievä asu, pitäisi itsekin hankkia tuollainen neulepusero syksyä ja talvea ajatellen :)

  Kivat kuvat, lisää tällaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Palmikkoneuleet on kyllä ihania. :) Oon vaan ite tosi huono käyttämään tällaisia normaalimittaisia, suht lyhyitä puseroita, kun oon tottunut käyttämään enemmän pitempiä paitoja, tunikoita ym. Tän valkoisenkin neuleen alle teki mieli laittaa pitkä toppi, kun tuntui, että napa meinaa vilkkua. :D Mutta toppi ei olisi näyttänyt tuolla alla kovin kivalta!

   Eiköhän tällaisia kuvia nähdä jatkossa enemmänkin! :)

   Poista
 2. Hyvä kokonaisuus. Itsekin kaivelin karvaliivin vähän aikaa sitten varaston kätköistä. Syksyn hyviä puolia, kun saa asustaa vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Oon samaa mieltä, pikkuisten kesävaatteiden jälkeen on ihanaa pukeutua taas runsaammin ja käyttää asusteitakin kunnolla. :)

   Poista
 3. Tosi kiva asu. Karvaliivi on pettämätön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Oot oikeassa, karvaliivi ei petä koskaan. Helppo ja yksinkertainen vaatekappale, mutta silti niin näyttävä ja monikäyttöinen. :)

   Poista