torstai 6. syyskuuta 2012

Outfit 0609

Lähdettiin tänään käymään vähän kaupoilla, kun Samin oli ostettava itselleen jotain poikien juttuja. Siis jotain tietokonetarvikkeita, joista meikäläinen ei tiedä tarkemmin. :D Meillä ei ollut kovin paljoa aikaa, mutta muutamat liikkeet ehdin kiertämään itsekin - ja löysin pari oikein kivaa juttua! Niistä sitten tarkemmin huomenna. :) Tässä muutamia kuvia päivän asustani:

Bleiseri Mango // pusero & ponnarikoru H&M // farkut Asos // nilkkurit Spirit // laukku Guess

Oli taas mukava vetää nuo tummat farkut jalkaan, kun viime aikoina on tullut käytettyä vain vaaleampia farkkuja. Nämä tummat sopivat syksyyn tosi hyvin! Virittelin tänään ensimmäistä kertaa hennesiltä tilaamani ponnarikorun tukkaani. Olin ajatellut käyttäväni sitä vain tavallisissa takaraivon ponnarikampauksissa, mutta aamulla sain inspiksen kiinnittää tukkani sivuponnarille korun avulla. Koru toimi mielestäni tosi hyvin tuossa sivulla! Mitäs mieltä te olette? :)


Tässä sitä taas ollaan, torstaissa. Pian on siis jälleen viikonloppu edessä! Ja sehän kuulostaa tietysti hyvältä. :) Sain vasta tänään ostettua uuden Costume-lehden, joten ajattelin viettää iltani sen parissa - teekupin äärellä tietenkin. Mukavaa illanjatkoa teille! :)
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti