keskiviikko 12. syyskuuta 2012

2+1 from Ellos

Innostuin shoppailemaan tänään hieman Elloksella, kun löysin sieltä kivan raitapuseron, jollaista olen etsinyt jo jonkin aikaa. Haaveissa on siis ollut jo pitempään tummansininen pitkähihainen, jossa on valkoisia vaakaraitoja - en vain ole onnistunut löytämään mistään yhtäkään puseroa kyseisissä väreissä! Raitapaidan lisäksi tilaukseen lähti Espritin beige neulepusero sekä Sara Kellyn pitkähihainen musta paitapusero. 


Espritin neulepusero oli -45%:n alennuksessa, ja alennuksen jälkeen sille jäi hintaa ainoastaan 25 euroa. Pusero olikin mielestäni hintansa puolesta todella hyvä löytö! Sara Kellyn paitista oli saatavilla monissa ihanissa väreissä, esimerkiksi  punaisena sekä sinisenä. Valinta värien välillä oli hiukan vaikeaa - olin tilaamassa puseron aluksi viininpunaisena, mutta himoitsin sitä myös sinisenä. Lopulta turvallinen musta vei kuitenkin voiton, kun tajusin, että vaatekaapissani on iso tyhjä aukko mustan, siistin pitkähihaisen kohdalla. :)

Eiköhän tässä ole minulle ihan tarpeeksi pitkähihaisia syksyksi - toivotaan vain, että puserot ovat sopivia. :) Jos tekin kaipailette vielä syysvaatetta kaappeihinne, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Elloksen valikoima. Sivustolla on paljon kauniita vaatteita syysalennuksessa, ja lisäksi tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta saa tällä hetkellä -40%:n alennuksen! Ellokselle pääset suoraan allaolevasta *kuvalinkistä.


Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti