torstai 30. elokuuta 2012

Ystävän kirjahyllyllä

Kuinka ihania uudet kirjat ovatkaan! Ostan nykyään hyvin harvoin itselleni kirjoja, ja myös lukeminen on jäänyt harmillisesti todella vähälle - vaikka se oli ennen yksi lempipuuhistani. Innostukseni lukemiseen nousi aivan uudelle tasolle eilen, kun bongasin ystäväni Jannin kirjahyllystä Lauren Conradin teokset. Moni on varmasti ahminut Conradin Style-opuksen alkuteksteistä loppukirjoituksiin saakka, mutta oletteko lukeneet naisen kirjoittamia romaaneja? :)


Olen pyöritellyt Conradin Style-teosta monet kerrat käsissäni kirjakaupassa, mutten ole viitsinyt ostaa sitä itselleni. Aina, kun olen selaillut kirjaa, minusta on tuntunut jotenkin, etten saa siitä juuri mitään uutta irti. Siksi kirja onkin päätynyt joka kerta takaisin kaupan hyllyyn nököttämään. No, jatkossa minun ei tarvitse enää edes harkita kirjan ostamista, sillä saan lainattua sen Jannilta! Tietysti aion lainata häneltä muutkin Conradin teokset. ;)

Aloitin tänä aamuna Style-kirjan lukemisen, ja kun saan sen päätökseen, käyn romaanien kimppuun. Style on osoittautunut ihan mukavaksi luettavaksi, vaikka pelkäsinkin aluksi, etten löydä siitä mitään uutta itselleni. Siinä on ainakin monenlaisia mukavia pikkuvinkkejä! Ja kuvat Laurenista sekä vaatteista ja asusteista ovat kauniita. Ne saavat helposti hyvälle mielelle. Täytyykin jatkaa opuksen lukemista. :)


Näiden kirjojen lukemisen lisäksi löysin yllättäen lisää uutta tekemistä itselleni eilen, kun päädyin liittymään twitteriin. Nyt siis kaikki twiittaajat huomio, minut voi löytää twitteristä nimimerkillä @julia_dnp, ja juttujani pääsee seurailemaan myös kätevästi tuosta blogini oikeanpuoleisen marginaalin twitter-gadgetista. Tulkaa rohkeasti seurailemaan minua, kaipaisin nimittäin itsellenikin uusia seurattavia. :) Nyt toivottelen kaikille oikein leppoisaa illanjatkoa, ja lähden suorittamaan iltatoimia vielä näin ennen illan bb-jaksoa.

Huomiseen! :)
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti