maanantai 20. elokuuta 2012

Uusi leikkikaveri

Heipat! Meillä on tänään taas aika kiire päivä - pian lähdetään asioille, ja ilta kuluu siskoni perheen luona. Harmittaa ihan älyttömästi, kun en ole hetkeen ehtinyt tehdä mitään järkeviä ja pitkiä postauksia. Tämän päivän jälkeen aikaa pitäisi kuitenkin löytyä taas hieman enemmän tälle blogillekin! :)

Ajattelin esitellä teille nyt uuden leikkikaverini - siis torstaina ostamamme järjestelmäkameran. En ole ehtinyt perehtyä vielä kameraan ihan hirmuisesti hektisten päiviemme takia, mutta olen kyllä todella iloinen siitä, että saimme nyt vihdoin ja viimein kunnon kameran vanhan pokkarini tilalle. :) Tarkoituksena oli siis ostaa jokin hyvä ja helppokäyttöinen sekä budjettiimme sopiva perusjärkkäri, ja lopulta päädyimme Canonin EOS 1100D -kameraan. Olin niin onnellinen napsittuani ensimmäiset otokset kameralla - kuvan laatu kun on ihan huikean hyvä verrattuna vanhaan kameraani. Ei siis tule pokkaria ikävä! Vaikka tosin, saattaa olla, että kannan sitäkin välillä mukanani; järkkäriä kun ei voi ottaa ihan joka paikkaan mukaan sen ison koon vuoksi.


Odotankin jo innolla, että pääsen napsimaan asukuvia ja muita tällä kameralla. :) Mutta nyt on mentävä! Ihanaa viikonalkua teille! ♥
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava kamera varmasti! Itsekin tuollaisesta haaveilen... Nyt vain hienoja kuvia ottamaan! (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä kuvien ottaminen siirtyi aivan uudelle tasolle tämän kameran myötä! Toivottavasti muutos kuvien laadussa näkyy positiivisesti täällä bloginkin puolella jatkossa. :)

      Poista