perjantai 31. elokuuta 2012

Ponnaripäivä

Argh! Olen yrittänyt eilisillasta asti vaihtaa blogini värityksiä, mutta jostain syystä en saa muokattua niitä ollenkaan. Ajattelin illalla, että ongelma ratkeaa varmasti aamuun mennessä itsellään, mutta toisin kävi - eikä muokkaustyökaluni suostu yhteistyöhön kanssani vieläkään. Todella turhauttavaa! No, toivotaan, että ongelma ratkeaa pian. :)

Väänsin aamulla tukkani rennolle ja hieman sotkuiselle ponnarille. Lopputulos oli ensimmäistä kertaa klipsipidennysten hankkimisen jälkeen edes sen verran omaa silmääni miellyttävä, että kehtasin jättää tukkani kiinni. Aikaisemmin ponnarintekoyritykseni ovat siis menneet aina jotenkin kummallisesti pieleen pidennysten kanssa. :D


Klipsipidennysteni pitäisi olla paljon pidemmät ja tuuheammat, jotta ponnarista tulisi näyttävämmän näköinen. Mutta tämä kelpaa minulle vallan mainiosti rennon päivän kampaukseksi! Kuka tietää, ehkäpä innostun pitämään hiuksiani jatkossa hieman usamminkin näin kiinni... :)

Tajusin juuri, että tänään on viimeinen päivä elokuuta. Huomenna alkaa siis syyskuu. Mitä ihmettä? Mihin tämä elokuukin oikein katosi? Tuntuu, että aika kuluu tällä hetkellä nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin. Huhhuh, en pysty käsittämään. Joka tapauksessa, taas olisi viikonloppu edessä. :) Olen lähdössä pian matkustelemaan täältä Jyväskylästä kotiani kohti, joten pitäisi mennä pakkaamaan vielä viimeiset kamat kasaan. Palailen ehkä vielä illemmalla blogin ääreen!

Ihastuttavaa viikonloppua♥
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihan mielettömän upeet silmät. Harvoin näkee tollasia. :)

  Lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos kovasti! Ihanaa kuulla tällaisia kohteliaisuuksia! :)

   Poista
 2. Jätin sulle pienen haasteen blogini puolella, käyhän kurkkaamassa kun ehdit! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onpa kivaa, kiitos S! Täytyy tulla heti tsekkaamaan. ;)

   Poista