torstai 16. elokuuta 2012

Outfit 1608

Heipsan! Tulin postailemaan nopeasti parit kuvat tämänpäiväisestä asukokonaisuudestani. Meillä oli hieman kiire näitä kuvia otettaessa, joten tälläkertaa ei ole tarkempia kuvia noista asun yksityiskohdista (Guessin korut, O.n.e:n kello ja laukussa roikkuva huivi). No, ainakin näistä kuvista näkee ihan hyvin tuon kokonaisuuden. :)

Housut Pieces // paita & ballerinat H&M // laukku Guess

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin flunssa on tehnyt tässä jo pari päivää tuloaan. Eilen oloni olikin todella kurja! Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että pääsen vähillä tämän taudin suhteen. :) Ja nyt kun kirjoitan näin, minulle nousee tietysti heti illalla kuume... Toivon todella säilyväni nyt terveenä, kun huomenna pitäisi olla voimia koulutehtävien viimeistelyyn, ja viikonlopulle on suunnitteilla kaikkea kivaa!

Käytiin tänään Samin kanssa pyörimässä hieman kaupoilla, ja tehtiin kyllä aikamoisia löytöjä. Viime postauksessa kirjoittelin kameran vaihtamisesta uudempaan, ja tänään tosiaan käytiin sitten hakemassa uusi kamera kotiin. ;) Tein myös muutaman pikkuisen ostoksen syksyä ajatellen, mutta näistä sitten myöhemmin lisää. Meillä on vielä illaksi hieman tekemistä, joten en ehdi tarinoida tällä kertaa tämän pitempään. :) Palataan!
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs asu, housujen väri on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, Reetta! Oon aika tykästynyt nyt tuohon vaalean beigen ja tummansinisen yhdistämiseen. :)

      Poista