keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kaiken jälkeen olet kaunis

Istuin äsken parvekkeella fiilistelemässä vesisadetta huovan ja teemukin kera. Meidän parvekkeen vieressä kasvaa pihlaja, ja huomasin, että sen marjoissa on jo kauniin punakka väri. Vaikuttaisi siltä, että syksy on tullut nyt jäädäkseen. Toissapäivänä pukeuduin uuteen neuletakkiini ensimmäistä kertaa - vaikka aurinko paistoi, ilmassa oli jo sellainen hieman kirpeä, syksyinen vivahde. Olen valittanut melko paljon viime aikoina kesän loppumisesta, mutta minun on myönnettävä, että olen oikeasti todellinen syksyihminen. Rakastan kesää, mutta toisinaan rakastan syksyä vielä enemmän. Syksy on mielestäni todella kaunista ja tunnelmallista aikaa siitä huolimatta, että kylmä viima alkaa jo nipistellä sormenpäitä, vesisade latistaa aina kampauksen ja kesäkengistä on todella vaikeaa luopua. Aurinkoisina syyspäivinä on ihanaa kierrellä luonnossa maisemista ja raittiista ilmasta nauttien. Sadepäivinä on puolestaan taivaallista käpertyä sohvalle kuuman juoman ja lempitelkkarisarjan tai koukuttavan kirjan pariin. Syksyllä on ihanaa inspiroitua uusista tyyleistä ja fiilistellä rauhallista musiikkia. Ja onhan syksy aina ikäänkuin uuden alku - varsinkin niille, jotka jatkavat opiskeluja tai aloittavat urakan jossain uudessa koulussa. Harmittaa kyllä vähän, ettei minulla ole tänä syksynä käyttöä uusille koulutarvikkeille. :) Mutta sen aika on ehkä sitten ensi syksynä. Seuraavan vuoden ajan on keskityttävä aivan muihin asioihin!

Kun kävimme viime viikolla kameraostoksilla, tein samalla pari pientä hankintaa syksyä varten. Ostin Vero Modasta ihan tavallisen, beigenvärisen perusneuletakin, kun muistelin, että sellaiselle olisi ollut runsaasti käyttöä viime syksynä ja talvena. Ostin myös mustan tuubihuivin, joka puuttui omasta valikoimastani. Näiden lisäksi hennesiltä tarttui mukaan iso läjä alusvaatteita ja pitkävartisia sukkia. Välillä on ihan kiva panostaa tällaisiin perusvaatteisiin ja -asusteisiin, joita tuskin voi olla vaatekaapissa liikaa. :) Ostoskassieni sisällöstä kuvasin teille tällä kertaa vain kahdet uutuuskorvikset, jotka tarttuivat mukaani Glitteristä. Timanttinapit ostin korvani traguslävistystä ajatellen, sillä halusin vaihtaa vanhan ja kulahtaneen koruni uuteen. Kotona huomasin kuitenkin, että korvisten timantti oli pikkuisen liian suuri ja näytti traguksessani hieman kömpelöltä. Täytynee siis ostaa seuraavalla kerralla vastaava pari astetta pienemmillä timanteilla. :) Timanttien lisäksi ostin kokoelmaani hieman normaalia suuremmat helmikorvikset. Korvikset ovat mielestäni kokonsa ansiosta paljon tavallisia helmikorviksia näyttävämmät. Niistä tulikin uudet suosikkini! :)

Hihi, tässä vielä muutama sadesäähän sopiva tunnelmallinen biisi, joita olen kuunnellut tänään. Toivottavasti tykkäätte! :)

Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Mun pitäisi myös käydä hankkimassa perusvaatteita. Pitkää toppia, trikoopaitaa - ja se musta neuletakki :) Sellaisia, joita tarvitsee lähes joka päivä.

  Syksy on omalla tavallaan mukavaa aikaa ja tykkäänkin kirpeän kuulaista päivistä. Pitää vain tsempata, ettei harmaat sadepäivät ala masentaa :)

  Ihania korviksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusvaatteitakin pitää päivittää aina välillä! Oon ite kamalan huono ostamaan jotain perustrikoita ja neuletakkeja - vaikka jollekin olisi kova tarve, yritän aina sinnitellä viimeiseen asti ilman. :D Jos ostettavina vaihtoehtoina on joko jokin erikoisempi pusero tai tavallinen neuletakki, erikoisempi pusero vie aina voiton. Ajattelen jotenkin ostohetkellä, että pärjään hienosti ilman sitä tavallista neuletakkia. Kunnes sitten seuraavan kerran kaipailen sellaista aamun vaatekriisissä.... :D

   Mutta olet oikeassa, syksyllä pitää yrittää pysytellä pirteänä. :) Ja kiitti!

   Poista