maanantai 23. heinäkuuta 2012

Yves Rocher - tilaus

Hej! Linjoilla taas monen päivän tauon jälkeen. :) Kotiuduimme eilen illalla Nauvon reissultamme. Viikonloppu oli sen verran rankka kaikkine syömisineen, juomisineen sekä vähine yöunineen, että oloni on vieläkin melko nuutunut. Mutta oli meillä kyllä hauskaa! Oli mahtavaa viettää aikaa kunnolla ystävien seurassa; veneilimme, otimme aurinkoa, saunoimme ja pelailimme pelejä. Nauramista unohtamatta! Laitan jossain vaiheessa muutamia kuvia reissusta, mutta ne saavat vielä toistaiseksi odottaa julkaisua.

Nyt minulla olisi teille aikamoinen kuvapläjäys uusista kauneudenhoitotuotteistani, jotka tilasin taannoin Yves Rocherilta. :) Paketista paljastuivat seuraavat tuotteet:

- Pure Calmille -sarjan puhdistusaine, kasvovesi sekä kuorinta-aine
- kuiville hiuksille tarkoitettu korjaava pikanaamio
- ihoa uudistava ADN Vegetal -kosteusvoide
- kajalkynä sekä
- Sexy Pulp Ultra Volume -ripsiväri

Olen kokeillut tuotteita jo alustavasti, ja ne vaikuttavat erittäin hyviltä. Voisin kuitenkin testailla niitä vielä pidempään, ennen kuin kerron niistä tarkemmin. Tässä kuvia tuotteista. :)


Pitää vielä mainita erikseen tuosta ADN Vegetal -kasvovoiteesta; tuotteen arvo on normaalisti 65 euroa, mutta se on valittavissa ilmaislahjana pakettiin mukaan tilauksen teon yhteydessä! Olen iloinen, että pääsin hyödyntämään kyseisen edun ja testaamaan tätä normaalisti melko hinnakasta voidetta. :) Kerron sitten myöhemmin mielipiteeni tuotteesta! Jos siellä ruutujen toisella puolella iski nyt himo selailla Yves Rocherin tuotevalikoimaa tai tilata jotain kotiin päin, niin alla olevasta *kuvalinkistä pääset Yves Rocherin sivustolle.

Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti