lauantai 14. heinäkuuta 2012

Viherpeukalo peplum-helmoineen

Ihanaa lauantaita kaikille! Täällä alkuviikonloppu on sujunut oikein rauhallisissa merkeissä. Nukuimme Samin kanssa aamulla pitkään, ja päivällä ajelimme jälleen vanhempieni luokse. Sami lähti juuri yöksi töihin, ja minä ajattelin syventyä blogien ihmeelliseen maailmaan ennen illan elokuvaa. Aurinko paisteli iltapäivällä todella kuumasti, joten Sami painui Fridan kanssa järvelle uimaan. Menimme hetken päästä äitini kanssa perässä rantaan, ja ajattelimme paremman tekemisen puutteessa alkaa siistiä rantapusikkoja. No, aurinko meni tietysti pilveen yhtä nopeasti kuin se oli sieltä tullutkin, joten päätimme suosiolla jättää rantapuuhat odottamaan parempia säitä. Minun teki kuitenkin mieleni touhuta jotain ulkona, ja ajattelinkin, että voisin auttaa äitiä pihan kitkemistöissä. Siis kuvitelkaa! Minä, minä ihan itse, tarjouduin vapaaehtoisesti multaamaan kynnenaluseni ja uhmaamaan hyttysiä sekä muita ilmassa pörrääviä verenimiöitä käymällä pihatöiden kimppuun!

Kuulostaa hieman pelottavalta, mutta aina ajoittain huomaan toivovani, että omistaisimme Samin kanssa ison piha-alueen, jota voisin hoitaa ja pitää siistinä. Ehkäpä oma sisäinen hortonomini on kaikkien näiden vuosien jälkeen heräämässä eloon? Ehkä peukaloni muuttuvat pian vihreiksi sen sijaan, että ne ovat yleensä keskellä kämmentä näissä puutarhan hoitoon liittyvissä asioissa? Tai sitten on vain myönnettävä, että minusta on tulossa vanha. Vanha. Vuodet kuluvat, ja ennen kuin huomaankaan, löydän itseni varmastikin jostain kaukaa metsän keskeltä. Jostain, missä sivistyksestä ei ole tietoakaan, ja missä kengän koron korvaa goretex. Jostain, missä varallisuudesta kertoo karjan määrä ja ihmisarvoa mittaavat verkkahousujen kuraisuus sekä kynnenalusten likaisuus. Huhhuh. Ennen kuin ajatus minusta kumppareissa ja pinkeissä puutarhahansikkaissa porautuu mieliinne, haluan palauttaa teidät takaisin tähän hetkeen laittamalla esille muutaman päivän takaisia asukuvia. No, nämä kuvatkin on otettu jokseenkin maanläheisissä tunnelmissa, tausta kun on melko vehreä ja vihreä... ;)

pusero Gina Tricot// farkut Only// ballerinat Ellos// laukku & aurinkolasit H&M

Uusi, tässä postauksessa esittelemäni peplum-helmainen GT:n pusero pääsi siis ensimmäistä kertaa käyttöön muutama päivä sitten. Pidän puserosta kovasti, vaikka se tuntuukin korostavan lantioni ja vatsani seutua hieman epäsuotuisasti. Ei haittaa yhtään. Tuohon asuun lisäsin vielä viime postauksessa esittelemäni, hennesiltä tilaamani valkean pitsihuivin - harmittaa, ettei kyseinen huivi ollut kuvaushetkellä vielä kaulassani, sillä kaulani alue näyttää jotenkin kovin paljaalta ja tyhjältä ilman huivia. Teidän täytyykin tyytyä nyt vain kuvittelemaan kyseisen huiviunelma kaulalleni näihin kuviin! :)

Olisi kiva kuulla hieman teistä lukijoistani. Mitä teille kuuluu? Miten vietätte tätä kuluvaa kesäviikonloppua? :) Ja Janni, joko olette mökillä? ;) Olemme lähdössä ensi viikonlopuksi mökkeilemään Nauvoon kolmen pariskunnan voimin - tätä reissua olemme odottaneet jo alkukeväästä lähtien! Juoma- ja ruokasuunnitelmat on hiottu jo melko tarkasti valmiiksi, ja hyvä sääkin on tilattu viikonlopulle. Vielä pitää varmistaa asianomaisilta, hauavatko he esiintyä mahdollisesti valokuvissani, sillä aion ehdottomasti kirjoittaa blogiinikin sitten jälkeenpäin kyseisestä reissusta! Tänään varmistui myös toinen kesäreissu; Nauvon jälkeen lähdemme Samin kanssa Helsinkiin sukuloimaan. Tarkempia päivämääriä ei ole vielä sovittu, mutta Helsingin ystävät hoi, nähdään pian! :)
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Huomenna lähetään mökille kun alkaa LOMA!!!:p ihanaa<3 ja sit onkin enää 4 pv ja saadaan maailman parhaat vieraat!! Tervetuloa<3

  <3: Janni

  Ps. Haluun sit kuulla kaiken tosta aiemmin mainitusta draamasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että säkin pääset välillä lomailemaan! Ja ei tosiaan ole enää montaa päivää tähän KAUAN odotettuun reissuun!! Iiiiks, ihanaa<3 Juu, saat kuulla kyllä kaiken sitten. :)

   Poista
 2. Heii vai että Helsinkiin matkaatte! (: välkommen!! -Sanna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Ollaan yhteyksissä sitten, kun saadaan päivät sovittua Samin serkun kanssa?? Pitää ehdottomasti nähdä ja tehdä jotain kivaa! :)

   Poista
 3. Peplum pukee sua hyvin! (:

  Jaan tunteesi tosta viherpeukaloinnista, mutta se on aika terapeuttista puuhaa? Ainakin joskus. Toisaalta ajatus siitä että pitäisi hoitaa jotain pihaa täyspäiväisesen työn ohella on aika ahdistava, ainakin vielä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Terapeuttista se on kyllä, ainakin silloin, kun sitä tekee omasta vapaasta tahdosta... Oma piha voisi kyllä alkaa muistuttaa hyvin nopeasti viidakkoa. :D

   Poista