perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tee minusta taas nainen jonka muistamme

Viimeaikoina ilmassa on ollut melko runsaasti draamaa, mikä on osakseen vähentänyt omaa innostustani postailla. Olen viettänyt aika paljon aikaa yksikseni, omia ajatuksiani tutkiskellen. Tarkemmin en luonnollisestikaan aio näitä asioita täällä blogissa selittää - halusin vain antaa syyn sille, jos joku ihmettelee tavallista pidempiä postausvälejä tai suppeampia asiasisältöjä. Kaikki on ihan hyvin, mutta välillä on hyvä vähän hengähtää ja antaa tilaa omille ajatuksille. Olen sen tyyppinen ihminen, etten jaksa yhtään ylimääräistä draamaa elämässäni; menen hyvin nopeasti lukkoon ja vetäydyn itseeni. Yleensä välttelenkin kaikenlaista draamaa viimeiseen asti, ja pyrin kitkemään elämästäni pois kaikki epävakaat ihmissuhteet sekä tyypit, joihin en voi luottaa. Tämä on aihe, josta voisin kirjoittaa kokemuksieni pohjalta paljon enemmänkin. Ehkäpä vielä joskus. :)

No, oli minulla vähän muitakin asioita kerrottavaksi. Ensinnäkin, vaatekaappiini on kertynyt taas joitakin uutuuksia, kaikki yhtä lukuunottamatta hm.comin alesta tilattuja. Hahah piti  yrittää välttää viimeiseen asti tilaamista hennesin aleista, mutta kuinkas sitten kävikään... Tässäpä muutamia kuvia uutuuksista!


Näiden shortsien takia päädyin oikeastaan tekemään koko tilauksen; olin katsellut monia farkkushortseja kaupungilla, löytämättä kuitenkaan yksiäkään itseäni miellyttäviä. Kaipailin myös uusia vaaleita shortseja valikoimaani, joten päädyin tilaamaan farkkushortsien lisäksi beiget shortsit. No, kuten kuvista näette, niin kyseiset shortsit ovat kuitenkin jostain syystä kaukana beigestä... Ne ovat paremminkin vaalean harmaat! En tiedä, lähetettiinkö minulle vain vahingossa väärän väriset yksilöt, vai oliko shortsien väri alunperin väärin sivustolla, mutta samapa tuo. Shortsit istuivat hyvin, joten päätin pitää ne. :) Ja farkkushortsithan vilahtivatkin jo kertaalleen viimeviikkoisissa asukuvissani täällä blogin puolella!


Myös valkoinen pitkä toppi on hennesiltä. Sen halusin tilata erään pitkän pitsitoppini pariksi, sillä minulla ei ole oikein ollut sopivan pitkää alustoppia kyseisen vaatteen alle. Tämän valkoisen uutuuden ansioista pitsitopillekin löytyy varmasti jatkossa enemmän käyttöä! Raitapaita on puolestaan Nellyn alesta tilattu. Tai oikeastihan tuo on mekko, mutta en ole täysin varma vielä siitä, voiko vaatetta pitää pituutensa puolesta mekkona. :D Tässä Club L - merkkisessä mekossa on lyhkäiset hihat, ja yksityiskohtana kullanvärinen vetskari selkäpuolella. Kivan klassinen perusvaate. :)


Viimeinen uutuustuote on hennesin alesta kahdella eurolla löytämäni ihastuttava valkoinen huivi pitsiyksityiskohdilla. Huivi on melko runsaan kokoinen, ja siitä tuli heti hempeytensä vuoksi yksi omista huivisuosikeistani. Ihana löytö! :)

Tilailujeni lisäksi haluan kertoa myös uusista yhteistyökumppaneistani, jotka ovat Yves Rocher sekä pretty.fi. Yhteistyön innoittamana päädyinkin tekemään juuri alkuviikosta Yves Rocherille tilauksen! Odotan jo kovasti paketin saapumista ja sitä, että pääsen testaamaan tuotteita sekä kirjoittamaan niistä. :) Yves Rocherilla on parhaillaan meneillään suuret alet, ja sivustolta löytyykin tuotteita ihan pilkkahinnoin. Kannattaa käydä vilkaisemassa! Ja tsekatkaahan samalla tuo pretty.fi -sivusto, jossa on laaja valikoima kaikkea kauneudenhoitotuotteista koruihin saakka. :) *Kuvia klikkaamalla pääsette suoraan sivustoille.


Comments (2)

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti se draamakin hellittää, ja älä huoli jos tulee aikoja jolloin blogimaailmalle ei irtoa aikaa tai mielenkiintoa. Itsekin olen pitänyt taukoa, kun on ollut liian kiire. :)

  Kivat nuo farkkushortsit!

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se hellitä juu! Ja olen samaa mieltä, blogin kirjoittamisesta ei pitäisi stressata. :)

   Kiitos, kiva kun tykkäät!

   Poista