tiistai 3. heinäkuuta 2012

Päivät oli kauniita, niinkuin ohutta paperia

Moikka! Alkuviikkoni on lähtenyt todella energisesti käyntiin; tulimme eilen vanhempieni luo maalle, ja nautin suuresti täällä ulkoilemisesta. Kesäkeleillä päiväni täyttyvätkin täällä pääasiassa auringonotosta, uimisesta sekä lenkkeilystä. :) Olen niin innoissani siitä, että tälle viikolle on luvattu hyvää säätä! Ah, rrrakastan kesää<3 En ole vieläkään saanut tarpeekseni kesän fiilistelemisestä (kulkeeko kukaan muu tuolla ulkona ihastellen kaikenmaailman rikkaruohoja ja haistellen kaikkea mitä käsiinsä saa...?), ja siksi ajattelin napsia muutamia fiilistelykuvia tänne blogiinikin. Tässä siis muutamia kesäotoksia. :)


Kuvista löytyvät muun muassa ihanat koirulit Tilla ja Frida. En olekaan tainnut julkaista Tillasta aiemmin kuvia täällä blogissani! Tilla on siis se pienempi ja pitkulaisempi versio koiristani. :) Frida jäpittää omassa kuvassaan kuin mikäkin patsas, lisäksi sillä on kuononpää kuivuneessa kurassa ja kielikin melkein ulkona. :D Taisi olla hyvät kaivuut meneillään ennen kameratouhuja...

Toivotaan, että kesä ja aurinko eivät pehmennä aivan täysin päätäni, jotta osaisin kirjoittaa seuraavassa postauksessani edes hieman jotain järkevää. :) Haleja!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti