tiistai 31. heinäkuuta 2012

H&M Autumn

Heippa murut! :) Vaikka viimepäivät ovat olleet ihanan lämpimiä, ja paikoitellen jopa helteisiä, väistämätön totuus on, että heinäkuun viimeinen päivä on nyt käsillä. Itselläni on jostain syystä hieman haikeat fiilikset asian suhteen, vaikkei kuun vaihtuminen elokuuksi tarkoitakaan kesän loppua. Elokuussa on monesti todella kuumia kelejä, ja toivonkin, että hellettä olisi vielä luvassa tälle kesälle! Moni jakaa varmasti mielipiteeni siitä, että tänä kesänä emme ole saaneet nauttia vielä tarpeeksi kuumista kesäpäivistä?  :) Vaikka päivät ovat vielä lämpimiä, en ole voinut olla huomaamatta, kuinka illat ovat alkaneet jo pimetä - ja se jos jokin muistuttaa jo salakavalasti minua saapuvasta syksystä. Olen ollut aina syksyihminen; mielestäni syksy on ihanan tunnelmallista aikaa. Näin loppukesästä tulee aina vain jotenkin sellainen kumman haikea, osittain jopa katkerakin, fiilis tästä vuodenaikojen kulusta. Kai se johtuu siitä, että kesä menee aina ohi liian nopeasti, kun taas pimeät vuodenajat tuntuvat kestävän ikuisuuden. Vihaan talven pimeyttä, se on vuodesta toiseen aina jotenkin yhtä uuvuttava ajanjakso.

No, nyt kun valoa riittää vielä runsaasti, on turha ajatella talven pimeyttä. :) Enkä ollut tietystikään tulossa paasaamaan pelkästään vuodenajoista! Vaikka kesämekoille löytyykin vielä paljon käyttöä, on kiva kurkistaa jo hieman tulevan syksyn vaatteisiin. Mielestäni parhaita asioita kesän vaihtumisessa syksyyn ovat tietysti syysvaatteiden hankkiminen sekä se, että kesän jälkeen saa alkaa taas pukeutua paljon monipuolisemmin. Pyrin tekemään jo osan kesäostoksistani sillä periaatteella, että voisin käyttää ostamiani vaatteita myös syksyn tullen. Minulla on siis jo syksyä varten jokusia uusia vaatteita kaapissani! Viimepäivinä olen käynyt myös tarkkaan läpi H&M:n syysuutuuksia, joiden joukosta löytyi muutamia oikein ihastuttavia vaate- sekä asusteyksilöitä. Keräsin mallistosta muutamia omia suosikkejani kollaasiin. :)


En osaa sanoa kollaasista juuri muuta kuin, että se näyttää aikalailla minunlaiseltani - sekoitus hempeitä värejä, paljetteja ja strassikoristeita sekoitettuna muutamaan klassiseen vaatekappaleeseen sekä räväkkään tekonahkaan. :D Suurin osa kollaasin vaate-elementeistä tulisi oikeasti tarpeeseen omaa vaatevalikoimaani ajatellen; garderobistani puuttuvat vaalea lyhyt neuletakki, kevyt paitapusero, normaalimittainen musta bleiseri sekä lyhyenmallinen tekonahkatakki. Nämä elementit ovat melko tärkeitä oman pukeutumiseni kannalta, sillä törmään jatkuvasti vaatteita valitessani niiden puuttumiseen. Yksi maailman ärsyttävimmistä asioista on varmastikin se, kun tarvitsisi asukokonaisuuteen esimerkiksi juurikin lyhyenmallisen nahkatakin, mutta sellaista ei löydy omasta kaapista! Käykö teille koskaan näin, vai olenko yksin tämän ärsytyksen kanssa? :)

No, tietysti nyt on myönnettävä, että tein hennesille pienimuotoisen tilauksen, joka sisälsi muutamia kollaasin tuotteista. :) Jää nähtäväksi, innostunko tilaamaan vielä loputkin... Mutta katsotaan sitten myöhemmin tilaukseni sisältöä tarkemmin! Joko te olette hankkineet syysvaatteita?
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Hei, aivan ihana postaus! Sun innottamana menin selaamaan syksyn uutuuksia ja päädyin tilaamaan kolme paitaa! Yhden korallin värisen sifonkipaidan, valkosen t-paidan pitsillä höystettynä ja samantyyppisen vpunasen pitkillä hihoilla!! Odotan kovasti pakettia, miltä kuulostaa?:)

  <3: Janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Ja hupsista, kiva olla innoittajana tällaiseen toimintaan! :) Kuulostaa tosi hyvältä, taidankin itseasiassa tietää jo tarkalleen, mitkä paidat on kyseessä. ;D

   Poista
 2. Haha arvasin että tiedät;) oon tosi innoissani paketista:p

  <3: Janni

  Ps. Ikävä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kannattaakin olla!! ;) Samoin, ikävä sua<3

   Poista