perjantai 27. heinäkuuta 2012

2707

Iltaa! Täällä on puuhattu taas vaikka mitä kivaa. :) Eilen juhlimme siskontyttöni synttäreitä, ja vietinkin päivän omien pikkuisten murusteni kanssa. Tänään aurinko paistoi kunnolla piiiitkästä aikaa, joten sanomattakin on selvää, että lojuin baden-badenissa oikein urakalla. Huomenna sitten lisää brunaa ennen sunnuntain vesisateita! ;) Nyt illalla kävimme Samin kanssa paikallisessa leffateatterissa katsomassa, minkäs muunkaan kuin, uuden Batmanin. Ja täytyy myöntää, että tykkäsin kyseisestä toimintapläjäyksestä kovasti! Tässä jokusia otoksia, muun muassa leffailuasustani. :)

Maksimekko Ellos // ballerinat & clutch Rodokselta // kaulakoru Gina Tricot

Jälleen kerran joudun pahoittelemaan asukuvien huonoa laatua, en käsitä miten kuvista tuli näin sumeita! Voisipa taivaalta tipahtaa uusi kamera syliin, sellainen tulisi todella tarpeeseen... Mutta mitäs pidätte tämänpäiväisestä asustani? :) Valkoinen maksimekko on kyllä ihanan kesäinen, pidän siitä kovasti!

Kivaa viikonloppua! :)
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Voi miten kivalta tuo maximekko näyttää päälläsi :) Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Natalia! Tosi kiva kuulla, että tykkäät. :) Vierastin ensin hieman noin vaaleaa ja pitkää mekkoa, kun ajattelin, että se sopisi vaaleatukkaiselle paremmin. Ei se kuitenkaan ehkä näytäkään hullummalta omaa tummaa tukkaani vasten! :)

      Poista