torstai 7. kesäkuuta 2012

Walking on a Dream

Aurinkoista torstaita kaikille! :) Käytiin hetki sitten syömässä Samin mummolla, ja viiden aikaan ollaan menossa taas Samin, meidän kaverin sekä koirien kanssa metsälenkille. Tässä ruokaa sulatellessa ajattelin väsätä muutamat asukollaasit Polyvorella. Tarkoituksena oli tehdä kollaaseista ihan sellaiset yksinkertaiset ja nopeat, mutta on se Polyvore vaan niin kiva juttu, että eihän nämä kovin yksinkertaisiksi jääneet...


Ensimmäisessä kollaasissa käytin inspiraationani tummansinistä kynähametta, joka on muuten tällä hetkellä todella kovasti mieleeni. Harmi vain, ettei omasta vaatekaapistani löydy kynähametta sinisenä! Kyseisen vaatteen pariksi pukisin klassisesti pitsipuseroa sekä valkoista bleiseriä. Aususteet jättäisin nudeiksi, ja särmää asuun lisäisin kultaisilla koruilla. Tämä olisi mielestäni ihanan raikas asukokonaisuus!


Toisesta asukokonaisuudesta tuli tyyliltään hieman romanttisempi, ja tähän kollaasiin inspiraation sain valkoisesta pitsihameesta. Minulla on nyt aika kova pakkomielle hameisiin, olen huomannut haaveilevani niistä jatkuvasti. Tai no, eihän tämä liene mitään uutta; olenhan koko kevään höpöttänyt täällä blogissa kaikenpituisista hameista sekä mekoista. :) Haaveiluistani huolimatta en kuitenkaan käytä hameita kovin usein. Pitäisi ryhdistäytyä asian suhteen! Hameen pariksi valitsin kollaasiin suloisen, mutta rennonmallisen puseron sekä muutamat ihastuttavat helmikorut. Mustat kengät ja clutchin valitsin puolestaan rikkomaan hieman tätä puuteri-pitsi -unelmaa.

Mitäs mieltä olette näistä asuista? Entä, kolahtavatko tällaiset tuunatut kollaasit teihin? :) Itse ainakin tykkään hirmuisen paljon tällaisten kollaasien tekemisestä ja sommittelusta, joten näitä tulette varmasti näkemään lisää jatkossa. ;) Ainiin! Katselin tänään City-sarjaa, ja siinä sattui soimaan Empire of the Sunin biisi Walking on a dream. Tästä biisistä nousi heti kivat muutaman kesän takaiset muistot mieleen, ja tietysti tuli myös ikävä erästä ystävää, jota en ole kyseisen kesän jälkeen juuri nähnyt. No, ikävästä huolimatta tästä biisistä tulee sellainen kevyt kesäfiilis! Jeiiij. :)

Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Olen kai kasvanut aikuiseksi, kun tuo nude miellyttää kyllä silmää ihan törkeästi! Etenkin nuo kengät ja pitsitoppi, ah.

    xoxo Nina

    VastaaPoista