torstai 21. kesäkuuta 2012

Uutuuskoruja

Moikka! Tajusin juuri, että postailuni on tapahtunut viimeaikoina pääsääntöisesti iltaisin. Nyt, kun Samikin on lomalla, meillä on päivisin yleensä paljon kaikenlaista tekemistä. Vauhdikkaina päivinä paras aika postailuille onkin iltaisin. Älkää siis ihmetelkö, jos nämä päivitykseni ilmestyvät jatkossakin usein yömyöhällä - se ei ole kuitenkaan mikään pysyvä ratkaisu. :)

Tarkoituksenani oli, että olisin postaillut tänään kaikki eilen tekemäni ostokset. Kuvia oli kuitenkin sen verran paljon, että päätin jakaa ostokset kahtia esittelemällä ensin vain ostamani korut. Ensimmäisenä koruista mieleeni tulee, kuinka kirjoitin taannoin olevani lakossa korujen ostamisesta, kun en ehdi käyttää nykyisellä tahdilla vanhojakaan korujani kunnolla. No, eihän tämä koruharakka voinut kuitenkaan vastustaa shoppailureissulla kaikkea vastaantulevaa kimallusta ja kiiltoa - varsinkaan, kun monissa liikkeissä suuri osa koruista oli puoleen hintaan. Päädyinkin ostamaan yhden kaulakorun ja kolmet korvikset. Eikös sen verran saa lipsua...?

Kaulakoru Seppälä
Sulkakorvikset Seppälä
Roikkuvat timanttikorvikset Glitter
Nappitimanttikorvikset Glitter

Seppälästä ostamalleni kaulakorulle jäi alennuksen jälkeen hintaa vain alle viisi euroa. Siksi päätinkin ostaa sen, vaikka minulla on jo ennestään yksi samantyyppinen koru hopeisena Ginalta. Pitäähän omasta valikoimasta löytyä sekä kultainen että hopeinen yksilö! Valkosulkaisista korviksista tykkään todella paljon, ne ovat jotenkin ihanan raikkaan näköiset. Ne ovat kiva lisä omaan tummasulkaisten korvisten kokoelmaani! Olenkin yhdistellyt kyseisiä korviksia jo moniin erilaisiin asukokonaisuuksiin mielessäni. ;) Myös molemmat Glitteristä ostamani hopeiset korvikset ovat kovasti mieleeni. Glitterin korvikset olivat molemmat puoleen hintaan. Erityisen onnellinen olen roikkuvista timanttikorviksista, joiden oikea hinta oli yli 20e. Onnistuin viemään hyllystä viimeisen parin, ja hintaakaan näille korviksille ei jäänyt alennuksen jälkeen kovin tuntuvasti. Voi tätä materialismionnea. <3

Huomenna esittelenkin sitten vielä vaateostokseni. Ja apua, huomenna starttaa juhannuksen vietto! Olen joka vuosi todella innoissani tästä keskikesän juhlasta, ja olenkin hypettänyt sen lähenemistä tapani mukaisesti taas jo pitkään. :D Omat juhannussuunnitelmamme ovat vielä hieman auki; varmaa on vain, että lähdemme huomenna pienellä porukalla mökkeilemään yhdeksi yöksi tähän lähistölle. Lauantaipäivän puolestaan vietämme todennäköisesti himosfestareilla kavereiden kanssa! Tekemistä siis ainakin riittää. Eikä ruoasta ja juomastakaan tule pulaa - kävimme nimittäin tekemässä jo hyvissä ajoin tänään kaikki tarvittavat ruoka- ja juomaostokset juhannukseksi. Mielestäni hyvä ruoka ja juoma ovatkin tärkeimpiä seikkoja juhannuksessa. Näiden lisäksi pitää olla tietysti myös laadukasta seuraa, hyvää musiikkia ja rento meininki! 

Mitenkäs te aiotte viettää juhannusta? :)
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Upeita koruja!! Varsinkin noi molemmat roikkuvat korvikset, oooh<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tykkään itsekin niistä ihan hirmuisesti. :)

   Poista
 2. Ihana toi kaulakoru!:))Kultaiset korut on kyllä niin tän kesän juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Ja totta, niinhän ne ovat! Vaikka itse tosin suosin kultaisia koruja joka vuosi kesät talvet. ;)

   Poista