keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Uusien rakkaiden parantelua

Mmmoi! Tiedättekö, kun pääsin eilen tatskaamosta kotiin, olin niin väsynyt, että tuijotin vain loppupäivän Gossip Girl - jaksoja ilman kummempaa aivotoimintaa. Jännittäminen taisi viedä veronsa! Minulle tehtiin siis eilen yläselkään, vasempaan olkaan kaksi pääskystä. Samalla kohtaa minulla on ollut jo noin neljän vuoden ajan pieni kiemurainen kukkakuvio, ja pääskyset sijoitettiinkin tuon vanhan kuvion ympärille, jotta niistä tulisi tavallaan yksi isompi kuva. Alunperin tarkoituksena oli myös jatkaa vanhaa kiemuraista tatuontia hieman, mutta jätimme sen kuitenkin (ainakin vielä toistaiseksi) tekemättä.

Pääskyset ovat sen verran isoja, että niiden paranemiseen menee huomattavasti enemmän aikaa kuin ensimmäisten tatuointieni kohdalla; linnut punoittavat edelleen, ja iho on todella arka. Siksi en ole ottanut tatuoinnista vielä kummemmin kuviakaan, ihan muutaman vain. Ajattelin laittaa teille kokonaisen kuvan tatskasta vasta sitten, kun se on täysin parantunut. Koska tiedän kuitenkin muutaman lukijan odottavan kuvamateriaalia innolla, niin tässä on toisesta pääskysestä pikkuruinen otos. ;)


Pääskyset tehtiin kahdella eri mustan sävyllä, ja tatskaaja teki tarkoituksella niistä aika vaaleat. Tuossa ottamassani kuvassa näkyvät väritykset siis tasoittuvat vielä, ja onhan kuvan lintu ihan punainenkin. Toivottavasti punoitus katoaa pian. :)  Toinen pääskynen  sijaitsee alempana, ja on eri asennossa kuin tuo kuvan pääskynen. Olen kyllä ihan hulluna näihin pääskysiin, varsinkin tuo kuvassa näkyvä ylempi lintu on mielestäni ihan tajuttoman kaunis. Nyt vain ahkerasti rasvaa iholle, ja tarkempaa kuvaa saatte nähdä sitten, kun linnut ovat parantuneet!

No, mutta mitäs muuta tänne kuuluu kuin uusien rakkaiden parantelua. Sää on ollut nyt tooosi tympeä, ja tänään päätin pyhittää päivän sadekelin takia siivoamiselle. Sain jopa purettua viimeisen, muutosta jääneen jätesäkin viimein! :D Sen lisäksi järjestelin paikkoja, vaihtelin verhoja ja siivosin kaappeja. Kyllä täällä yhteisessä kodissa alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että meikäläinenkin asuu täällä. ;)

Seuraavaksi paneudun salkkareiden ihmeelliseen maailmaan, kivat illanjatkot teille! :)
Comments (3)

3 kommenttia:

 1. Onpas nätti tatska! Tosi tyylikäs. (: Kiva nähdä siitä kuva! Tekikö kipeää tohon paikkaan ottaa?

  Ja onnea hei vielä uuden yhteisen kodin johdosta. (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos S! :)

  Kyllähän se tuntui aika paljon, varsinkin varjostusten tekeminen.. Mutta kivun kestää helposti, kun on lopputulos mielessä. ;)

  VastaaPoista
 3. Totta! Lopputulos on kyllä hyvä! (:

  VastaaPoista