maanantai 25. kesäkuuta 2012

Taivaalla yö saapuu hitaammin

Heippa! Nyt on vietetty juhannukset oikein pitkän kaavan mukaisesti, ja olisi tarkoitus palailla taas normaaliin postaustahtiini. Vaikka olenkin tämän juhannuspostaukseni kanssa hieman myöhässä, niin tässä tulisi muutamia kuvia torstai-lauantai -ajalta. :) Kovin paljoa en jaksanut heilua kameran kanssa, mutta onneksi sain ikuistettua pari aika tunnelmallista kuvaa! Olimme tosiaan mökkeilemässä torstaista perjantaihin tuttumme hulppealla mökillä. Mökillä suurin osa ajasta kului aivan järven tuntumaan sijoitetussa paljussa istuskellen. Oli ihan mieletöntä lillua kuumassa paljuvedessä, samalla kun järveltä puhaltava tuuli viilensi kivasti ihoa. Ja mitkä maisemat järvelle aukesivatkaan! Grillailimme illan aikana pariinkin otteeseen, ja nautimme tietysti erilaisista juhannusjuomista. ;) 

Perjantaipäivän vietimme pääasiassa Samin porukoilla; keli oli mitä parhain, joten lojuin aurinkotuolissa säästä nauttien. Illalla maistelimme muun muassa mojitoja, mutta palasimme kotiin jo suht hyvissä ajoin puolenyön jälkeen. Halusimme mennä aikaisin nukkumaan, sillä torstai-perjantai -välisen yön unet jäivät mökillä melko lyhyiksi häiritsevien hyttysten vuoksi. Lauantaina heräsimme hyvissä ajoin, ja aloimme valmistautua pikkuhiljaa Himosfestareille lähtöön. Siirryimme kuitenkin vasta alkuillasta Himokseen, sillä olimme aloittelemassa ensin porukalla ystävämme luona. Festareilla oli tietysti aika huikea tunnelma, ja näimme myös paljon tuttuja. Esiintyjien katsominen jäi kylläkin hieman, kun alueella oli niin paljon muutakin tekemistä, mutta samapa se - olimme nähneet lauantai-illan esiintyjät jo aikaisemmin moneen kertaan. :)


Meidän ihana Fridakin nautti torstaina mökkeilystä täysillä. :) Se juoksi ja ui alkuillasta aamukahteen saakka Samin äidin boxerinartun, Xenan, kanssa jatkuvasti ilman lepotaukoja. Koirat olivat niin väsyneitä seuraavana päivänä kotimatkalla, että Frida nukkui autossa istualtaan, ja Xena ei jaksanut hypätä autosta pois kotipihassa. :D


Tässä viimeisessä kuvassa näkyykin oma lauantain räheä festarilookkini. Suurkiitokset sille Himoksen telttailualueella juttelemaan tulleelle tytölle, joka kehui minut päästä varpaisiin saakka kaikinpuolin täydelliseksi - naispuolisilta henkilöiltä saa harvoin kasvotusten kehuja, ja olinkin siksi todella otettu tytön puheista. :)

Näin, vietimme ihan huipun juhannuksen! Väsymyskin on ollut sen mukainen, mutta eiköhän tästä selvitä pikkuhiljaa. Toivottavasti teilläkin oli mukavaa. :) Tähän lopuksi laitan vielä erittäin kauniin ja tunnelmallisen juhannusbiisin Scandinavian Music Groupilta, joka on ehdottomasti yksi suosikkibändeistäni. Kivaa viikonalkua kaikille!

Comments (2)

2 kommenttia: