lauantai 16. kesäkuuta 2012

Silloin hengittää vaikka käytettyä ilmaa

Ei ole vaikea arvata, missä tämä tyttö on viettänyt päivänsä - terassilla! Tällä kertaa ei puhuta mistään pubin terassista, vaan ihan vanhempieni takapihan terassista, jolla makasin koko päivän baden-badenissa aurinkoa palvoen. Tänään oli oikeastaan ensimmäinen sellainen päivä, josta tunnistan kesän varmasti saapuneen. Pääsen siis kesäfiilikseen parhaiten, kun saan viettää koko päivän bikineissä, haistan aurinkorasvan tuoksun ja pääsen välillä järveen pulahtamaan. Tänään en kylläkään tarjennut vielä järveen, minusta on tullut kamala vilukissa näin vanhemmiten. Hurjaa ajatella, että muksuna oli pakko päästä keväisin uimaan heti, kun järvi aukesi hieman jäistä! Ei tulisi kuuloonkaan enää. :D 


Tänään päivääni värittivät auringon lisäksi Elle-lehti sekä Spotify. Virittelin siis läppärini takapihalle ja jammailin aurinkotuolissa aina silloin, kun silmät väsyivät siristelystä ja lukemisesta. Onneksi täällä landella naapureista ei ole tietoakaan, haha. :D Tällä kertaa en onneksi polttanut ihoani, niin kuin yleensä, jos olen koko päivän auringossa. Rusketukseni syveni kylläkin huomattavasti, mistä olen iloinen! Palaneen ihon lisäksi onnistuin välttämään myös auringonpistoksen, jonka olen herkkä saamaan tällaisina päivinä. Eiköhän siinä toissapäiväisessä migreenissä ollut taas päänsärkyä ihan riittävästi hetkeksi... No, tänään herkuteltiin auringonpalvonnan lomassa tietysti kevyellä kesäruoalla. :)


Meidän oli tarkoitus alkaa katsella pian Vettä elefanteille -leffaa, mutta saa nyt nähdä tuleeko siitä mitään; ulkona nimittäin jyrisee ukkonen. Olen nähnyt kyseisen leffan kylläkin jo kertaalleen, mutta se oli niin ihana, että mieluusti katselisin sen toistamiseen! Ja ukkonen, hyi olkoon, saisi mennä kaukaa ohitse. Ukkonen on yksi ikävimmistä jutuista kesässä! Eihän se kaupugissa kovin paha asia ole, mutta täällä maalla ukkoset on yleensä aika kovia. Enkä kyllä ihmettelisi yhtään, vaikka yöksi tulisi kovakin ukkonen, kun viimepäivinä on ollut niin hiostavaa keliä.


Ukkosesta huolimatta, tällaisia kesäpäiviä lisää, kiitos! Toivottavasti teilläkin on ollut ihana lauantai. :) Nyt taidan avata siiderin ja mennä tuonne takapihalle haistelemaan vielä vähän säätä. Kivaa illanjatkoa sinne ruutujen toiselle puolelle!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti