keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

My tattoos

Olen saanut jonkin verran kyselyitä tatuoinneistani, kiitos mielenkiinnostanne! :) Ajattelin, että nyt olisi hyvin ajankohtaista postailla hieman kaikista tatuoinneistani, kun tuo uusinkin tekele on suurinpiirtein parantunut.

Otin ensimmäisen tatuointini noin neljä vuotta sitten yläselkääni, vasempaan olkaan. Halusin ottaa jonkun yksinkertaisen, pienen ja naisellisen tatuoinnin, ja pitkään erilaisia kuvioita katseltuani päädyin koukeroiseen kukkakuvioon. Noin kaksi ja puoli vuotta sitten tehtiin toinen tatuointini, latinankielinen teksti amat victoria curam, oikeaan käsivarteeni. Teksti sijaitsee käsivarren sisäpuolella, taipeen tuntumassa - tarkkasilmäisimmät ovat varmasti nähneetkin pilkahduksia siitä joissakin kuvissani täällä blogissa. Teksti on sellainen oma voimalauseeni. :) Uusimmat tatuointini otin tuon ensimmäisen kukkakuvion ympärille, kuten olen jo aikaisemmin kertonut. Olen pitänyt jo useita vuosia pääskysistä, ja niillä on tärkeä symbolinen merkitys minulle. Olenkin todella onnellinen siitä, että sain ikuistettua kaksi pääskystä iholleni!

Tämän enempää tatuointeja ei ole vielä toistaiseksi tullut otettua, eiköhän näissäkin ole ihan tarpeeksi yhdelle naiselle. :) Alla on nähtävissä muutama kuva tatuoinneistani - mukana myös vihdoin ja viimein tarkempaa kuvaa niistä viikko sitten tehdyistä pääskysistä!

Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit nuo pääskyset! Minusta on kiva, että lintukuva on reilun kokeinen ja selkeä, eikä ihan pieni piperrys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon ihan samaa mieltä, halusinkin linnuista juuri sen takia vähän kookkaammat, että yksityiskohdat näkyy kunnolla. :)

   Poista
 2. Waude mitä tatuointeja!! Löysin tän sun blogin vasta, mutta vaikuttaa tosi hyvältä. :-) Varmasti vierailen tääl jatkossakin!

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että tykkäät blogistani. Tervetuloa lukemaan vain. :)

   Poista
 3. Ovat kyllä tyylikkäitä ! Nuo pääskyset ovat lempparini. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Mukava kuulla, että pidät niistä. :)

   Poista