perjantai 29. kesäkuuta 2012

Löytäjä saa pitää

Moikka! Saavuin jo päivällä kirjoittelemaan postausta, mutta meille tuli yhtäkkiä keskenkaiken menoa, ja oli laitettava läppäri kiinni. Palattiin vasta hetki sitten reissusta kotiin, ja voin kertoa, että nyt on kyllä ainakin todella syönyt ja juonut olo. Huhhuh mikä ähky, muun muassa herkullisesta thai-ruoasta! Kuvailin päivällä Ideaparkin alennusmyynneistä eilen tekemiäni ostoksia, jotka näette seuraavaksi.

Mango
Mango
Gina Tricot
Ensimmäisissä kuvissa näkyvät puserolöytöni, joista pidän ihan älyttömästi. Rakastan Mangosta ostamiani toppeja, sillä ne ovat tavallaan kovin yksinkertaisia ja neutraaleja, mutta niissä on silti kivoja yksityiskohtia ja ne ovat materiaaleiltaan todella ihanan tuntuisia. Mangon alerekeistä löytyi vaikka mitä kivaa, mutta karsin kahmimiani vaatteita todella tuntuvasti ennen kassalle menoa - yritin kerrankin olla fiksu, ja ostaa vain sellaisia vaatteita, jotka tarvitsen oikeasti omaa valikoimaani täydentämään. :) Ginan musta peplum-helmainen pusero oli loistava löytö, sillä olen jo pitkään haaveillut tällaisesta peplum-helmaisesta yksilöstä!

Kiiltonahkaleggingsit Gina Tricot, sininen kynähame Vila, beige hame Cubus

Tein myös muutaman todella hyvän alaosalöydön. :) Vanhat kiiltonahkaleggingsini ovat kuluneet käytössä kamalan näköisiksi, ja siksi olenkin pohtinut jo tovin uusien ostamista. En välittäisi niinkään enää käyttää leggingsejä, mutta minulla on monia niiden kanssa yhteen sopivia yläosia, joten ajattelin, että sellaiset olisi ihan kiva pitää edelleen kaapissa tallessa. :) Kun löysin Ginan alerekistä kyseiset pöksyt neljällä eurolla, ajattelin, että en menetä suuria summia, vaikka leggingsit jäisivätkin jatkossa käyttämättä! Olihan ne siis ostettava. :)

Hamelöydöistäni olen kyllä ihan superonnellinen! Tämä on taas tätä paljon puhuttua materialismionnellisuutta. Turha tulla väittämään, ettei materia tee onnelliseksi - minut se ainakin tekee. Kutsukaa sitten pinnalliseksi tai aivan miksikä lystäätte, haha. :D Muistatte varmaan, kuinka olen vääntänyt aikaisemmin sinisestä kynähameesta kollaaseja, ja haikaillut kyseisen vaatekappaleen perään? Nyt sitten, ihan sattumalta, tällainen sininen kynähame tuli minua vastaan Vilan alerekissä, naurettavalla kymmenen euron hinnalla. :) Me so happy! Hameessa on yksityiskohtana kultainen vetoketju takana. Jos tarkkoja ollaan, niin hame olisi saanut olla ehkä hitusen verran tummemman sininen, mutta eipä aleta saivartelemaan... :) Cubuksen beige hame kultaisine yksityiskohtineen huusi nimeäni niin kovaa liikkeessä, että kaikki muutkin kanssashoppailijat kuulivat sen varmasti. Hame suorastaan vaati päästä omakseni. ;) Alla vielä muutamia tarkempia kuvia näistä ihanista hamelöydöistä.

 

Löysin Cubuksesta myös täydellisen, puuterinvärisen huivin, jollaista omassa huivivalikoimassani ei ollut vielä ennestään. Huivi sopii väriltään varmasti hurjan moniin asukokonaisuuksiini! Kuvissa näkyy myös alelöytöni Mangon koruvalikoimasta - hauska pitkä kaulanauha, jolle jäi alennuksen jälkeen hintaa vain alle viisi euroa.  

Huivi Cubus
Kaulakoru Mango
Kerrankin voin kehua olleeni oikeasti alennusmyynneissä - yleensähän aleshoppailuissä käy niin, että löytyy kaikkea muuta kuin alehintaisia tuotteita! :D Kaikki ostoksistani, lukuunottamatta Cubuksen normaalihintaista huivia, olivat suurinpiirtein -50%:n alennuksessa. Tässä olikin suurin osa eilen tekemistäni ostoksista, mutta yksi juttu näistä kuvista jäi uupumaan... Siitä kerron sitten myöhemmin. ;)
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja alelöytöjä! Silmäilin itsekin hyvin tovin tuota samaa hametta Cubuksessa, mutta jätin sen rekkiin. Beige ei sovi mulle. Mutta sun päällä toi on varmasti hyvännäköinen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oh voi, sitä olisi pitänyt olla sitten sulle toisessa värissä. :) En osaa sanoa, näyttääkö hame mun päällä kovin hyvältä, mutta sille löytyy siitä huolimatta varmasti paljon käyttöä. :D Tykkään tosi paljon sen väristä ja yksityiskohdista!

      Poista