sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Guess Freya Dome Satchel

Eilen esittelin kollaasissa Guessin koruja, ja tänään esittelen iloisesti samaiselta merkiltä uusimman laukkutulokkaani, Guess Freya Dome Satchelin. :) Tilasin siis kyseisen laukun itselleni Fashionstorelta! Laukku oli varsinainen löytö, sillä olen katsellut sitä Fashionstorella jo aiemmin, mutta nyt viimeaikoina se on ollut sivustolla outletissa. Kotiutinkin laukun tuntuvalla -50% alennuksella!

Päädyin laukun tilaamiseen, sillä laukku on mielestäni klassisen tyylikäs sekä hillitty, mutta kuitenkin näyttävä. Mitä Guessin laukkuihin tulee, niin niiden suhteen en ole kovin kaikkiruokainen - mielestäni jotkut Guessin laukut ovat jopa rumia. Tästä laukusta pidän kuitenkin todella paljon, ja mikä tärkeintä: laukkuvalikoimassani on hyvin tilaa juurikin mustalle laukulle, jossa on kullatut yksityiskohdat. Tämä laukku tulee siis tarpeeseen! Valikoimastani jo löytyvä mustakultainen laukku meni taannoin rikki käytössä, vaikkei se ollut vielä edes kovin vanha. No, mitäs muutakaan voi odottaa halppislaukulta. Laukun rikkouduttua lupasin itselleni, etten tuhlaa enää halppisveskoihin, vaan panostan jatkossa hieman kalliimpiin laukkuihin. Olen tainnut mainitakin joskus jossain laukkupostauksessani, että mielestäni olisi fiksumpaa hankkia laukkuja harvemmin ja ostaa niitä kalliimmalla kuin tuhlata usein halpoihin kertakäyttölaukkuihin. Tämä ajatus pätee hyvin mielestäni varsinkin arkilaukkuihin, joille löytyy runsaasti käyttöä. Toivottavasti tämä arkikäyttöön tuleva Guessin laukku on kestävää tekoa!

Kuvat fashionstore.fi

Kertokaapa te mielipiteenne tästä laukusta, näyttääkö se teidän silmiinne hyvältä? Entäpä mitä mieltä olette yleisesti ottaen Guessin laukuista? :) Kannattaa käydä tsekkaamassa allaolevasta *kuvalinkistä tuo Fashionstoren outlet - sieltä saattaa löytyä huikeita aarteita!

Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti