maanantai 4. kesäkuuta 2012

Excited!

Taas on saatu uusi viikko käyntiin! Olen ihan poikki, sillä olen kirjoittanut koko päivän yhtä koulutehtävää, joka piti saada tämän päivän aikana palautettua. Onneksi tuli valmista ajoissa, tämä oli taas hyvä muistutus siitä, kuinka ei ikinä pitäisi jättää mitään viime tippaan. :D Viikonloppu oli niin täynnä vauhtia, etten ehtinyt kirjoitella mitään, en koulutehtäviä enkä blogia. Kaikenlaista tuli touhuttua, lauantai-iltana päädyimme jopa hieman tanssilattialle jammailemaan ystäväni kanssa. Tässä lauantai-illan asusta pari kuvaa:

Pusero Mango / Hame H&M / Vyö Gina Tricot / Clutch Bianco / Kengät Nelly.com

Mutta nyt, nyt kyllä jännittää!! Huomenna koittaa vihdoin ja viimein pitkään odottamani päivä: pääsen kiduttamaan itseäni neulan alle ja saan pääskystatuointini!!! On kyllä vieläkin hieman epäuskoinen olo asian suhteen, en ole kai ymmärtänyt kunnolla, että se tapahtuu ihan pian. Saa nähdä, pystynkö edes nukkumaan yöllä. ;) No, eipä mene enää kauaa siihen, kunnes herään viimeistään todellisuuteen ja tajuan asian! Huomisaamu koittaa nimittäin varsin nopeasti... Palailen sitten huomenna jakamaan teidän kanssanne uudet tatskakokemukseni! Kivaa illan jatkoa kaikille, puspuspus. :)
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Jännää :D Näytä sitten blogissa, millainen tuli! Mitä muita tatskoja sulla muuten olikaan? (Linkkaa vaikka, jos olit jo aiemmin postaillut.)

  Mulla ei itselläni ole tatuointeja, mutta ihailen kyllä mielelläni taitavien taiteilijoiden kädenjälkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo itseasiassa postaillut mun tatuoinneista vielä aikasemmin, mutta mielessä se on kyllä ollut! Täytynee toteuttaa idea piakkoin. :)

   Poista
 2. Voi kuinka jänskää! Kuvaa sitten mahdollisimman nopeasti! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää todellakin! :) Tatska on nyt iholla, mutta kuvasta tuli sen verran kookkaampi, että paranemiseenkin menee useampia päiviä. Voi olla, että kuvailen sitä vasta sitten, kun on täysin parantunut. Ihana siitä tuli<3

   Poista