tiistai 26. kesäkuuta 2012

Audrina

Moikka! Täällä vietetään tiistaipäivää melko laiskoissa merkeissä. Olo on vieläkin aika nuutunut näin juhannusrientojen jälkeen, ja tuntuu, ettei ole energiaa tehdä oikein mitään erikoista. Jotain suunnitelmaa tällekin yhteiselle lomapäivälle on, sillä kohta tehdään Samin kanssa ruokaa, ja myöhemmin lähdetään lenkkeilemään. Jos sillä vaikka piristyisi! Täytyy vain toivoa, ettei ala sataa - ulkona on nimittäin aika masentava sää. Huoh, Suomen kesä. Manasin juuri, että tuntuu, niin kuin yhtä hellepäivää kohden olisi aina kymmenen sadepäivää.

Tutkiskelin tässä vähän aikani kuluksi Zimbion sivustolla julkkisten asukuvia, ja löysin muutaman mielenkiintoisen asukokonaisuuden, tällä kertaa kauniilta Audrina Patridgelta. Tämänkin The Hills -tähtösen kuvia olen selaillut aina silloin tällöin netissä, mutta nyt ajattelin nostaa ensimmäistä kertaa esille tänne blogin puolelle kaksi Audrinan käyttämistä asukokonaisuuksista.

Kuvat Zimbio

Nämä asukuvat olivat Zimbion sivustolla peräkkäin, ja siksi kiinnitinkin huomiota ensimmäisenä siihen, että ne ovat melko vastakohtaiset toisiinsa verrattuna. Mielestäni asujen välillä vallitseekin hauska kontrasti. :) Ensimmäinen asukokonaisuus on hyvin kesäinen ja hempeä vaaleine vaatteineen, sekä todella hillitty nudeine korkokenkineen sekä pienine koruineen. Asu korostaa kivasti Audrinan päivettynyttä ihoa. Toinen asu on puolestaan hieman rohkeampi ja räväkämpi nahkahousuineen sekä leokuosisine korkkareineen. Mielestäni on hyvä, että Audrina on tasapainottanut näitä rohkeita ja tummia elementtejä vaaleammilla ruskeanharmaan sekä valkoisen sävyillä - näin asusta tulee kevyempi. Pidänkin kovasti tämän asun värimaailmasta!

Nämä molemmat asukokonaisuudet kolahtavat minuun melko kovaa; shortsiasu olisi omiaan kesäkeleillä, ja toinen asukokonaisuus olisi loistava syksymmällä. Mitäs mieltä te olette asuista?  Ja nyt, sitä ruokaaaa tälle nälkäiselle! Palaillaan, puspus. :)

Ps. Sanna, ihanaa saada sut lukijaksi! Tervetuloa. :)
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti