torstai 28. kesäkuuta 2012

2806

Heippa! Tänään on ollut taas melkoinen hulivilipäivä. Keksittiin eilen Samin kanssa, että Ideaparkin alennusmyynnit olisi kiva käydä tsekkailemassa, joten herättiin aamulla hyvissä ajoin ja lähdettiin ajamaan Lempäälää kohti. Liikkeistä löytyi tietysti kaikenlaista ihanaa, ja Ideaparkissa kierrellessä vierähti useita tunteja. Olen ihan innoissani ostoksistani, en muista koska olisin viimeksi saanut näin hyvän ostossaaliin mukaani shoppailureissulta! Esittelen sitten huomenna tämän saaliini tarkemmin. ;)

Palattiin kotiin Ideaparkin reissulta kuuden jälkeen, ja melkeinpä samalla ovenavauksella meidän piti lähteä viemään Fridaa eläinlääkäriin. Fridan korvat on oireilleet viime päivinä, ja ollaan epäilty, että Fridalla olisi korvatulehdus. Lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että korvien oireilu liittyy siihen, kun Fridalla nousee ihan järkyttävän isoja paukamia hyttysenpistoista. Frida onkin siis todennäköisesti allerginen hyönteisille. :/ No, onneksi se ei ole kovin vakavaa, ja saatiin vähän lääkkeitä heti mukaan. Eläinlääkäristä kiirehdittiin kauppaan, ja sieltä sitten äkkiä kotiin tekemään ruokaa. Syötiin Ideaparkissa vain salaatit, joten meillä molemmilla oli verensokerit aika alhaalla, kun viimein päästiin kotiin. Aloinkin heti paistella lettuja, joihin valmistettiin suolainen täyte. Nams! Oli melko hyvää. :) No, eihän tämä päivän ohjelma nyt näin selostettuna kuulosta kovin kummoiselta, mutta se, että ehdin vasta äsken irroitella ostoksistani hintalaput pois, kertonee päivämme kiireisestä aikataulusta jotain. :D Yleensä ruksin nimittäin hintalaput aina heti ensimmäisenä pois uusista vaatteista! Nyt väsyttää kyllä taas todella paljon, joten pakko päästä nukkumaan pian. Tässä päivän asukuvat:

Bleiseri Mango/farkut Only/pusero Seppälä/ballerinat Ellos/laukku Guess

Minulla oli tänään huonoin hiuspäivä ikinä! Siksi en jaksanutkaan kuluttaa aamuani tukan kanssa tappelemiseen, vaan päätin vetää hiukset vain sotkuiselle sivuponnarille. Täytyisi päästä leikkuuttamaan pikaisesti hiusten kerrostusta taas lyhyemmäksi, se kun alkaa olla jo kamalan ylikasvanut.

Kuten asukuvista huomaatte, niin tänään käyttöön pääsi viimeviikolla Seppälän alesta ostamani musta pusero. Se toimi oikein mainiosti! Puseron pariksi puin Onlystä joskus vuonna nolla ostamani farkut, jotka, ihme kyllä, istuivat edelleen todella hyvin. Oli tosi kiva löytää nämä farkut taas pitkän käyttökatkon jälkeen. :) Ensimmäistä kertaa käyttöön pääsivät tänään Seppälän puseron lisäksi myös juuri Elloksen alesta tilaamani valkoiset ballerinat, joista tykkään todella paljon! Ne olivat kivan näköiset farkkujen kanssa. En ole oikein koskaan osannut käyttää valkoisia kenkiä, mutta nämä Elloksen valkoiset ballerinat tuntuivat oikein luontevilta käytössä värinsä puolesta. Minulle on muuten kertynyt muutamia Ellokselta tilattuja juttuja, joita en ole esitellyt vielä täällä blogissa, joten niistä pitäisi kehitellä jonkinlaista postausta. :) Mutta tässäpä parin kuvan verran esimakua huomisesta postausaiheestani - nimittäin tämänpäiväisistä ostoksistani!


Kuten huomaatte tuosta toisesta kuvasta, niin aika perusväreissä liikutaan jälleen kerran. Pyörittelin kyllä monissa liikkeissä kaikkia ihania kirkkaanvärisiä juttuja, mutta jotenkin ajauduin silti hankkimaan taas vain näitä perusvärejä. Ehkä se ei ole kuitenkaan mikään huono juttu, varsinkaan, kun en ole kovin aktiivinen käyttämään kirkkaita värejä. Jotenkin ne värikkäimmät vaatteet vain jäävät aina jonnekin kaapin perälle! Tänään yritin tehdä ostoksia hieman myös seuraavaa vuodenaikaa ajatellen, ja monia ostoksistani voikin käyttää myös syksyllä. No, näistä sitten lisää juttua luvassa huomenissa. 

Nyt toivottelen kaikille hyvät yöt ja painun itsekin nukkumaan. :)
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti